Hrvatska objelodanila cijene ulaznica za Eurobasket

Jedna od četiri domaćina

Hrvatska objelodanila cijene ulaznica za Eurobasket

Do početka Eurobasketa 2015. godine koji će se po prvi puta održati na teritoriji više zemalja, a na kojem će učestvovati i naša reprezentacija, ostalo je nešto više od sedam mjeseci. 

Iako je vremena ostalo još mnogo Hrvatska, kao jedan od četiri domaćina, objelodanila je cijele ulaznica za mečeve koji će se igrati u ovoj zemlji. 

Hrvatska će ugostiti utakmice grupe C koje će se igrati u Zagreb, a prodaja pojedinačnih karata početi će 15. marta, te će trajati do 15. aprila. Ulaznice za eliminacionu fazu takmičenja naći u prodaji od 1. jula.

Najjeftinija ulaznica za jednu utakmicu koštat će 10 eura, dok će za najbolje pozicije na tribinama navijači morati da izdvoje 33 eura. Djeci starosti do 6 godina biće omogućen slobodan ulaz uz prisustvo roditelja.

Navijače Bosne i Hercegovine vjerovatno će više interesovati cijene ulaznica za grupu A, u kojoj igra naša reprezentacija, a čije se utakmice igraju u Montpellieru. Tako najjeftinija karta za svih 15 utakmica grupa A košta 232 eura, dok će cijene pojedinačnih ulaznica biti poznate u narednim danima.

Cijena pojedinačnih karata za mečeve koji se igraju u Berlinu (grupa B) iznose 19 eura, a postoji opcija kupovine kompleta karata za sve utakmice reprezentacije za koju navijate i njihova cijena je 188 eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.