Kvalifikacije za EP

Hrvatska razočarala u Bakuu

7

Komentari (7)

muhac10
Hrvatska izgubi 5:0...modric najbolji... Hrvatska pobijedi 5:0 modric najbolji... Hrvatska odigra 5:5 modric najbolji... Covjek standardan u repki... Lider, vodja... Kod nas? Niko ne moze preuzeti na sebe ulogu vodje... Pjanic u Lyonu, Romi, Juventusu muda dere po terenu... U repki ispod nivoa nasih sirotanovica iz premijer lige... Jasno nema para... Ali zasto mi gubimo zivce i trosimo vrijeme... Stetimo svome zdravlju... Ljudi milioneri... Boli ih neka stvar... Zasto mi onda da se nerviramo...ko ih hebe redom sviju... Nemaju srce... A i nas treba da boli neka stvar i za repkom i za svim... H..ena stvarnost...
Mirsad
Još da i mi njima pokupimo pola reprezentacije, plus trenera (Dalić je iz Bosne), vidio bih ja njihovu igru..... Osim toga, svi (ko iole prati nogomet u Bosni), da se odavno politika i 3-glava aždaja umiješali u sport i da neće biti bolje sve dok se Bosna ponovo ne uredi kao normalna građanska država. Sve dotle biće ovako kao i do sada - uvijek 2. nikad prvi.
ArminA
Niko nama nije pokupio igrace niti trenera. Dzaba svakome ono sto zeli ,za Bosnu treba da igraju oni koji to hoce sa srcem i dusom. Treba jos neke otpisati koji su tu iz licnog interesa a ne srcem. Mnogi bi se trebali ugledati na Tonija Sunjica ,na Radeta ,Todorovica koji s ponosom nose grb Bosne i Hercegovine . Nikog na silu ne treba uzeti niti zadrzavati samo volja i ljubav prema drzavi BiH ostalo goni pa makar nikad ne otisli nigdje !!!
teddy sheringham
Azerbaijanu prvi bod. Viceprvaci svijeta gori od nas.
RodjeniRA
Hrvatska je svjetlosnu godinu ispred nas da se ne lažemo!
Benjamingst
Gori nisu od nas evo zasto; 5 puta igraju SP 5 puta Euro Mi 1 SP 0 Euro Hrvati 2 na svijetu I 3 na svijetu Mi?
Dobojlija
Upravo zbog ovakvih sto samo kritiziraju mi se necemo pomaketi s mjesta
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.