25

Komentari (25)

Turgut
Šantićeva
evo nam manjine sa uzp-nikovima, da koju pametnu napišu! uzp-nikovi, kako vam idu kursevi stranih jezika?
F_C_Bracelona_
Da su to komšije normalne radovao bi se pobjedi al kad ti komšija želi sve najgore i radi ti iza leđa da te uništi sa takvima nema suživota, daleko im kuća bila ...
Miskolizac
ako ciljas na mene da ti zelim sve najgore, varas se, ne zelim ti nista lose, samo kazem da je svaki citaoc ovog portala na neki nacin ismijavao Hrvatsku, a realno bili su emotivno iscrpljeni, al to je vecini bilo kao slag na tortu. p.s.nek si ti meni ziv i zdrav.
F_C_Bracelona_
Razmisli samo da li bi ti mene volio da sam sa srbima 90tih želio uništit sve šta je Hrvatsko ? To ste vi htjeli ali vam nije uspjelo.
Miskolizac
ti si bio dijete kao i ja, pricas o necemu sto nisi dozivio, odnosno pricas o tudim dozivljajima..sto po meni sije mrznju, ja ne zelim o tim stvarima koje ti potenciras..
F_C_Bracelona_
Vrlo dobro ja znam ko ste i kakvi ste, nije rat bio prije 1000 godina. Mada nisu svi hrvati nacionalsti, ima ih sa kojima se može pričat al oni šta mrze sve šta nije hrvatsko e takvih ima dosta nažalost.
Jolee Hr BH
Ja volim i Hr i BiH i sretan sam vcrs....i sta sad
F_C_Bracelona_
Herceg Bosna krivo si me svatio, nisam ja vi pa da želim ikog uništavat, al da budemo iskreni takvi kao što si ti pun mržnje i željan novih sukoba takve nepodnosim tvoje ime sve govori, ima li i jedan razlog za takvim imenom. Sportski portal a ti ovdje dođeš da sprovodiš svoj neodgoj i onda se ljudi pitaju kako nismo mogli živjet zajedno, pa sa takvima nacionalistima ne može niko normalan živjet ni minute. Jel ti neobično što je mir na Balkanu više od 20 godina ? Ostavi se mržnje i nacionalizma jer vidiš gdje nas je to dovole da imamo uništene zemlje za sva vremena.
mesut10
Bilo bi mi drago da zamijenimo lige, mi u A, Hrvatska u B samo zbog pojedinih koji siju mržnju ovdje. Ali ne želim da ispadnu, želim da ostanu i da ih dobijemo u grupi, pobijedimo i zacepimo usta pojedinim....
mesut10
Ja ne, ja ću da gledam... A ti možeš samo da gledas kako ćete ispasti u ligu B.
F_C_Bracelona_
Vidjet ćemo kako ćete vi igrat sledeću ligu nacija sa Austrijom.
Miskolizac
ee moj mesute, zar stvarno vjerujes da igracki Bosna moze parirati Hrvatskoj..budi realan.
Torres9
Dzaba pobjeda ,opet treci u grupi,zalosno je reći zadnji...
mesut10
Uvijek vjerujem u tim koji volim i za koji navijam. Kad vidim ovdje nikove Herceg Bosna, provokacije od strane takvih, vrijeđanje zemlje u kojoj živiš itd inače ne ulazim ovdje ni s kim u neke rasprave ili da vrijeđam, od mene to nisi sigurno vidio, al ponekad neke stvari prelaze granice.
Torres9
Posteno brate,ako voli tu njihovu repku,nije mi uopste jasno sta ce ovde,i sta trazi ovde.idi tamo na njihove stranice ,pa pisi sa svojima u miru veseli se pjevaj ,raduj,
burek_sa_mesom
Čestitke svjetskim viceprvacima na pobjedi!
Miskolizac
gdje ste sad svi vi koji ste blatili HRVATSKU poslije Spanije, opet je HRVATSKA pokazala da je jedina sila na Balkanu..tko je gledao zna szo govorim, jer su odigrali fenomenalno..pokazali su da nisu slucajno drugi na svijetu..u inat hejterima :-D
Benjamingst
Sila ali u kur...cu. jest jaka ali ne neka sila.
Miskolizac
sta je, minusi se daju jer ne znate kako odgovoriti.
hr hb
Nije sila nego velesila.
roki-rokic
A bomo videl u nedelju koja ste karina od ekipe.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.