Igrači Hrvatske u čudu gledali šta im radi Ukrajinac: Svijet bruji o golu Kashchuka protiv Vatrenih

Ukrajina vodi sa 1:0

Igrači Hrvatske u čudu gledali šta im radi Ukrajinac: Svijet bruji o golu Kashchuka protiv Vatrenih

Endin Čaušević

Mlada reprezentacija Hrvatske igra trenutno prvu utakmicu grupne faze Evropskog prvenstva protiv Ukrajine, a meč za naše susjede nije počeo baš na najbolji način.

U Hrvatskoj se mnogo očekuje od mlade reprezentacije na ovom izdanju Evropskog prvenstva, no stvari nisu baš najbolje počele.

Mlada selekcija Hrvatske igra protiv Ukrajine koja ima ulogu favorita u ovom meču, a Ukrajinci su na startu meča pokazali svoj kvalitet.

Ukrajina je u 19. minuti meča uspjela da povede sa 1:0, a u centru pažnje našao se nevjerovatni Oleksii Kashchuk koji je postigao nevjerovatan gol.

Kashchuk je uspio da predribla nekoliko igrača Hrvatske, a zatim je zabio pogodak za 1:0.

Treba istaći da su pored Ukrajine i Hrvatske u istoj grupi još Španija i Rumunija koji svoju utakmicu igraju od 20:45 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi