Hrvatski klub dovodi igrača PSG-a?
Rimane je igrao 90 minuta u Superkupu Francuske protiv Monaca zajedno s Neymarom, Buffonom, Di Marijom...

Rimane na meti Istre

Hrvatski klub dovodi igrača PSG-a?

E. Škorić

Reprezentativac Francuske Gvajane i stoper PSG-a Kevin Rimane mogao bi da dođe u HNL.

Rimane sada igra za drugi tim PSG-a mada je u francuskom Superkupu za prvi tim Parižana odigrao 90 minuta društvu Neymara, Rabiota, Di Marije, Thiaga Silve, Buffona, Verattija... Osvojio je Superkup Francuske poslije pobjede nad Monacom (4:0).

Sada se u hrvatskim medijima pojavila vijest da bi Istra 1961 mogla da angažuje Rimanea na posudbu.

Puljani su spremni da dovedu još pojačanja, a na meti je i Madger Gomes koji je igrao za Liverooluovu mladu ekipu od 2014. do 2017. godine, a sada je u Sochauxu.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Iako se ne radi o nekim zvijezdama, nema sumnje da bi Istri itekako dobro došla pojačanja u vidu igrača koji su na bilo koji način nosili dres Liverpoola i PSG-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi