Hrvatski klub ima novi dres: Da nisu pretjerali s patriotizmom?

Ako ništa barem su orginalni

Hrvatski klub ima novi dres: Da nisu pretjerali s patriotizmom?

E. Čaušević

Hrvatski Dragovoljac prije 20-tak godina pružao je blistave rezultate u HNL-u, a ovaj tim igrao je čak i evropske utakmice.

Međutim, sve to je sada daleko iza ovog kluba koji se već godinama bori za egzistenciju i nastupa u nižem rangu hrvatskog fudbala. Međutim, u ovom klubu pokušavaju na sve načine da ostanu u korak sa modernim fudbalom.

Tako su u Hrvatskom Dragovoljcu predstavili nove dresove koji su izazvali razne komentare. Iako su mnogi poručili da su pretjerali s patriotizmom ipak su im čestitali na orginalnoj ideji.

Top Komentari

ivan11
bas mi je drago cim je to vama zapelo za oko znaci da vam smeta,sve sto ima veze s hrvatskom i hrvatima vama smeta Shvatite koliko god vi volite BiH tako i.mi volimo hrvatsku i vise... Hrvat iz Hercegovine...
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi