Olić napušta HSV i vraća se u Hrvatsku?
EPA

Pomalo iznenađujući transfer

Olić napušta HSV i vraća se u Hrvatsku?

Hrvatski mediji donose informaciju da bi iskusni Ivica Olić (36) u narednim mjesecima mogao HSV zamijeniti sa Hrvatskim dragovoljcem.

Oliću na kraju sezone ističe ugovor sa HSV-om i šanse da se vrati u Hrvatsku su izrazito velike, a nakon Sliškovića i Prosinečkog mogao bi postati treći vrhunski fudbaler koji će pozne dane svoje karijere provesti u Hrvatskom dragovoljcu. 

Navodno, prvi kontakti sa Olićem su već uspostavljeni i na njegovom dovođenju radi novi direktor Đuro Božanović.

"Još nismo sve definirali, ali nadam se da će Olić kao pravi Hrvat i domoljub odigrati jednu sezonu kod nas iz zadovoljstva i gušta. Njegovim dolaskom bismo puno dobili na marketinškom planu i privukli nove sponzore. Osim toga, on će zasigurno motivirati i druge igrače, i to ne samo seniore, nego i mlađe uzraste", izjavio je Božanović. 

Također nije tajna ni da Olić želi ostati u HSV-u. Sa čelnicima kluba se i dalje dogovara oko potpisivanja ugovora prema kojem bi ostao raditi u HSV-u s djecom, no uvjet za to je profesionalna trenerska licenca. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi