"Odigrali smo dobro, a imali smo i neke šanse"
Foto: N/FSBiH

Barišić nakon meča

"Odigrali smo dobro, a imali smo i neke šanse"

E. Ganibegović

Fudbalska reprezentacija BiH poražena je od SAD (1:0) u prijateljskoj utakmici.

Bassett je nakon jednog nesretnog odbijenca postigao odlučujući gol u 89. minuti susreta.

Svih 90 minuta odigrao je sjajni defanzivac Zrinjskog Hrvoje Barišić, a poslije utakmice je za zvaničnu stranicu N/FSBiH prokomentarisao utakmicu.

"Odigrali smo jako dobro, a imali smo i neke šanse. Oni su uigranija ekipa, mi smo se okupili prvi put. Smatram da smo dobro igrali i šteta što smo primili taj gol. Možemo iz ove utakmice izvući mnogo dobrih stvari i ovo je pozitivno iskustvo za nas", istakao je Barišić.

Ovo je za fudbalera Zrinjskog bio debi za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Time je definitivno zaokružio sjajnu godinu, s obzirom na to da je sa Zrinjskim uvjerljivo osvojio jesenju titulu u m:tel Premijer ligi, te da igra u sjajnoj formi i jedan je od najboljih defanzivaca u ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi