Hrvoje Barišić napustio HŠK Zrinjski

Defanzivac vjerovatno ide u Rumuniju

Hrvoje Barišić napustio HŠK Zrinjski · Zvanično

Hrvoje Barišić neće nositi dres Zrinjskog u narednoj sezoni. Ovom 28-godišnjem defanzivcu je istekao ugovor sa Plemićima, pa će potražiti novi izazov.

"Hrvoje Barišić u sljedećoj sezoni neće nositi dres HŠK Zrinjski, a iz našeg kluba odlazi kao slobodan igrač nakon isteka dvogodišnjeg ugovora.

U prethodne dvije sezone 28-godišnji branič je upisao 67 službenih nastupa i postigao pet zgoditaka.

"HŠK Zrinjski želi Hrvoju puno sreće i uspjeha u nastavku karijere", poručili su Plemići na zvaničnoj FB stranici.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

SportSport.ba saznaje da će Barišić vjerovatno karijeru nastaviti u Rumuniji. Ime njegovog novog kluba još uvijek nije poznato, a sve bi trebalo biti jasnije u narednim danima.

Hrvoje Barišić je karijeru počeo u hrvatskom NK Mosor, da bi zatim igrao za Dugopolje i Split prije nego što je prvi put stigao u Zrinjski, 2013. godine. Potom je igrao za Slaven Belupo i Vitez, a svoj drugi "mandat" Pod Bijelim brijegom je počeo na ljeto 2017. godine.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Metropoljac
Šteta velika
0 2
BijeliBrijeg
Velika šteta
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi