Miljan Govedarica potpisao za HŠK Zrinjski

Stiže iz Zvijezde 09

Miljan Govedarica potpisao za HŠK Zrinjski · Zvanično

E. Čaušević

HŠK Zrinjski u četvrtak počinje pripreme za novu sezonu kada će biti održana prozivka, ljekarski pregledi i lagani trening.

Mostarski klub će veći dio priprema odraditi u Sloveniji, a nakon toga čekaju ih mečevi u prvom prekolu Evropske lige. Plemići su već počeli pripreme što se tiče igračkog kadra.

U prethodnom periodu nekoliko igrača je dobilo sporazumni raskid saradnje i sada se Pod Bijelim brijegom očekuju pojačanja za izazove u novoj sezoni.

Zrinjski je potvrdio danas da je Miljan Govedarica novi igrač ovog kluba kako je SportSport.ba ranije i najavio. Ovaj 25-godišnji krilni napadač stiže iz Zvijezde 09, a sa Plemićima je potpisao ugovor na dvije godine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Govedarica je u prošloj sezoni u dresu Zvijezde 09 odigrao 22 utakmice i postigao je šest golova iz tri asistencije. Pored Zvijezde 09 igrao je još za Slaviju, Olimpik, Slobodu i Donji Srem.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BijeliBrijeg
Ajmooooo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi