7

Komentari (7)

ghast0
Steta samo sto mu je 30 godina
user1587913103
Mlad pravo kao sto su rekli da ce zvat mladice hahaha
Realist
Pa u nasoj ligi ima boljih igraca od onih koji su igrali u kvalifikacijama.
Realist
@konjic a reprezentacija zato sve redom pobjeđuje pa nema smisla da joj igraju igrači iz domaće lige. Nemanja, Jakov, Ćorluka, Barišić, Bašić, Savić, onaj sto je golman u Sarajevu mora uz Kovacevica bit na spisku svaki put, pa i Zakarić i Nukic tu mogu bit, pa na to dodaj Stevanovica, Menala, Dzeku, Hiroša i jos neke iz lige ili van nje i to je onda najkvalitetnija moguca BiH reprezentacija, a sada koji bi bili njenji dometi nije ni bitno jer se ova sadasnja na nista ne moze plasirat tako da bi ova gore zamišljena mogla bit samo bolja od ove trenutne.
Realist
Pa trebaju se stvari istrpit. Nebi pola Dinamovih igrača napravilo transfer da Dinamo nije trpio njihova sranja, evo sad primjer Jakića. Covjek je odigro duplo vise losih utakmica nego onih dobrih, ali ih je sve igro da bi sezonu poslje razvalio i sad je reprezentativac
Biorazgradiv
Bravo Hrvoje! :)
BigBabo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.