Zrinjski na nezapamćen način šokirao navijače, pa poručili: "Bez brige, neće on nigdje"

Čudan potez mostarskog kluba

Zrinjski na nezapamćen način šokirao navijače, pa poručili: "Bez brige, neće on nigdje"

E. Čaušević

HŠK Zrinjski našao se u centru pažnje javnosti nakon što je danas objavio da Hrvoje Barišić napušta klub čime su navijači bili itekako iznenađeni, no ubrzo nakon toga mostarski klub je objavio da je to bila sve samo šala i objasnili su šta se zapravo dešava.

Barišić je ove sezone jedan od najboljih igrača Zrinjskog i standardni član odbrane mostarskog kluba, ali iz Plemića su se odlučili našaliti s navijačima na poprilično nezapamćen i čudan način.

Naime, oni su danas prvo šokirali sve objavom da je Barišić naputio klub i zahvalili su mu se na saradnji što je iznenadilo navijače jer im nije bilo jasno zbog čega ponajbolji igrač u pola sezona napušta klub.

"HŠK Zrinjski Mostar želi zahvaliti Hrvoju Barišiću na doprinosu koji je ugradio u proteklih nekoliko sezona u dresu s lentom. S obzirom na to da mu važeći ugovor ističe na kraju aktualne sezone, klub je uvažio privatne razloge našeg središnjeg braniča o nastavku njegove karijere te mu ovim putem želimo puno sreće i uspjeha u budućnosti!", saopštili su iz mostarskog kluba.

HŠK Zrinjski Mostar želi zahvaliti Hrvoju Barišiću na doprinosu koji je ugradio u proteklih nekoliko sezona u dresu s...

Posted by HŠK Zrinjski Mostar on Wednesday, March 15, 2023

Međutim, ubrzo nakon toga Zrinjski se ponovo oglasio na zvaničnoj Facebook stranici i potvrdio da je to sve bila šala i samo najava Barišićevog potpisa novog ugovora.

Oglasi

Iz Zrinjskog su poručili da Barišić neće ići nigdje, te da je ugovor koji mu je isticao na kraju ove sezone produžio do ljeta 2026. godine.

"Bez brige, neće on nigdje! HŠK Zrinjski Mostar i Hrvoje Barišić danas su potpisali produženje suradnje do 2026. godine!", objavio je Zrinjski na Facebooku.

✋ Bez brige, neće on nigdje! 😀 ✍ HŠK Zrinjski Mostar i Hrvoje Barišić danas su potpisali produženje suradnje do 2026. godine! #HŠKZ ⚪🔴

Posted by HŠK Zrinjski Mostar on Wednesday, March 15, 2023

Ovakve objave nekog kluba na zvaničnoj stranici u svijetu fudbala baš i nismo viđali, a posebno ne u Bosni i Hercegovini.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mnogi su već kritikovali Zrinjski zbog takvog poteza jer je većina bh. medija već objavila da je Barišić napustio klub što je bilo iznenađenje za sve, ali se na kraju ispostavilo da je u pitanju bila samo šala koja očito nije baš najbolje prošla.

No, ako ništa barem sada je (valjda) jasno da Barišić ostaje u klubu. U dosadašnjem dijelu sezone ovaj 32-godišnjak je upisao 31 nastup u svim takmičenjima, te je zabio tri gola i upisao jednu asistenciju.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostarac94
He he he, humor u nivou plenkovic vs milanovic
4 1
Catanzaro
Humor ranga pod lipom jao skutora kako se blamiraju
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi