Barišić se priključio Zrinjskom na pripremama u Međugorju

Stiže iz Tuzla Cityja

Barišić se priključio Zrinjskom na pripremama u Međugorju

E. Čaušević

Hrvoje Barišić odlučio je napustiti Tuzla City na kraju prošle sezone Premijer lige.

Barišić je u dresu Tuzla Cityja proveo jednu sezonu nakon što je prošlog ljeta stigao iz rumunskog Sepsija.

S klubom s Tušnja potpisao je ugovor na godinu dana, ali nije postigao dogovor oko nastavka saradnje, te je trenutno slobodan igrač.

Međutim, Barišiću nije trebalo dugo vremena da pronađe novi klub jer je stigla ponuda Zrinjskog koju je on očito prihvatio.

Kako smo i najavili prije nekoliko dana Barišić se već priključio svom bivšem klubu na pripremama u Međugorju i očekuje se da uskoro bude ozvaničen njegov povratak u dres Zrinjskog.

Ono što je dobro po Zrinjski jeste da se ovaj igrač sjajno snalazi i na poziciji zadnjeg veznog, a odlaskom Ivana Enina i to mjesto u timu ostalo je upražnjeno.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj 30-godišnji defanzivac ponikao je u dresu Mosora, a u svojoj dosadašnjoj karijeri pored Tuzla Cityja i Zrinjskog igrao je još za Dugopolje, Split, Slaven Belupo, Vitez i Sepsi.

U prošloj sezoni Barišić je u dresu Tuzla Cityja upisao 31 nastup u svim takmičenjima i uspio je postići jedan pogodak i upisati četiri asistencije.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Realist
Ne njega samo ne njega
1 1
Adohordas
Pa logicno da nasi klubovi nikad naprijed nece ici dok se vrte uvijek oko isti igraca...ima 100 primjera gdje se igrac vraca 3-4 puta u klub...koja katastrofaaaaa,pa bolje dovedite igraca iz Brazila koji igra na ulici
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi