Zrinjski promijenio plan priprema, danas novi odlazak?

Plemići kreću na pripreme

Zrinjski promijenio plan priprema, danas novi odlazak?

S. Grebović

Do početka nove sezone u Premijer ligi BiH ostalo je manje od mjesec dana s toga je većina ekipa upalila motore.

Među njima je i Zrinjski, koji u novu sezonu ulazi u dosta izmijenjenom sastavu.

Plemići će od danas boraviti u Međugorju umjesto u Livnu koji je prvobitno planiran, ali je stručni štab odustao od priprema u ovom gradu zbog lošeg travnjaka.

Tim Segeja Jakirovića će u srijedu odigrati kontrolnu utakmicu protiv Posušja. Mjesto odigravanja meča još uvijek nije poznato. U subotu će mostarska ekspedicija put Sinja gdje će igrati također prijateljski meč i to protiv člana 1. HNL, ekipe Šibenika. Na ovaj put ide i novopečeni igrač ovog tima, Karlo Kamenar.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pod Bijelim brijegom je u ovom prelaznom roku bilo veoma prometno. Klub su napustili Stanić, Govedarica, Vukoja, Filipović, Pezer, Ibanez, Pušić, Enin i Travaglia, a njima bi se možda već danas na izlaznim vratima mogao pridružiti i Ognjen Todorović.

Zrinjski po prvi put nakon 2013. godine ovog ljeta neće igrati u kvalifikacijama za neko evropsko takmičenje, pa će prvu zvaničnu utakmicu Plemići odigrati u prvom kolu Premijer lige BiH kada na Pecari budu gostovali Širokom Brijegu.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

velez mo
Ide li Bilbija u Borac,navodno je sve dogovoreno
4 3
Grohot
Jel otpustena cistacica? Jako me interesira tocan broj otpusteni u tijeku ovog historijskog raspada plasticnog kluba
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije