Koliko ima istine o transferu Miličevića u Osijek? Bjelicin odgovor je kristalno jasan

Odlični stručnjak dao komentar za SportSport.ba

Koliko ima istine o transferu Miličevića u Osijek? Bjelicin odgovor je kristalno jasan · Saznajemo

A. Čaušević

Hrvoje Miličević je postao možda i najbolji defanzivac Premijer lige zahvaljujući impresivnim partijama u dresu Bordo tima. 

Miličević je u redove bh. prvaka stižao prošle zime i sigurno je jedan od najboljih poslova Bordo kluba posljednjih godina.

Proteklih dana pojavila se informacija kako bi 27-godišnjak mogao napustiti Sarajevo i karijeru nastaviti u Osijeku.

Kontaktirali smo Nenada Bjelicu, trenera Osječana i tražili kratki komentar za eventualni transfer Miličevića i dobili smo vrlo jasan odgovor.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mi u ovom trenutku ne tražimo odbrambenog igrača", kratko je ovaj odlični stručnjak rekao za SportSport.ba.

Miličeviću ugovor sa FK Sarajevo ističe na kraju sezone, a pregovori između dvije strane oko produženja traju uveliko.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

gubavica11
Ne moze Hadzic po prodaji igraca IBRAKOVICU cistit kopacke, tranafer Ibrakovica prodajom Cimirota u Paok od 1.300.000€ jos uvijek rekordni. Suljic u Usjpes 250.000€ Stojcev Atrmotis 200.000€ Dupovac Serif 300.000€ i tako dalje ne racunam u klub od Tana ( Barbarica ) isto tako ne racunam Hadzicu (Mujakica )u klub od Tana... Najbolji igrac iz ERE direktora Hadzica ode za 140.000€ Rahmanovic, najbolji iz ERE direktora Ibrakovica CIMIROT ode za 1.300.000€... Hvala dovidjenja
3 27
hordaaaassaistoka
E nabijem svaki portal koji je pisao da ide
13 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi