Bivši fudbaler Sarajeva i Zrinjskog ima zanimljivu ponudu za nastavak karijere

Odlična polusezona za Miličevića

Bivši fudbaler Sarajeva i Zrinjskog ima zanimljivu ponudu za nastavak karijere · Saznajemo

Haris Zilić

Bivši fudbaler Sarajeva i Zrinjskog Hrvoje Miličević ima odličnu polusezonu u kiparskom AEK-u.

Njegov AEK Larnaca apsolutno je najveći hit prvog dijela sezone i samo su milimetri dijelili njegov tim da polusezonu završi na prvom mjestu.

Odlične igre na Kipru nisu prošle nezapaženo, a prema sazanjima do kojih smo došli od izvora bliskih igraču, Miličević na stolu ima ponudu iz Španije, ali ime kluba se još drži u tajnosti.

Sigurno bi transfer u Španiju bio velika nagrada za ovog defanzivca, nakon odličnih partija u posljednje vrijeme.

Od 14 utakmica AEK-a, Miličević je odigrao 13, a propustio je samo jedan meč zbog lakše povrede. Bivši stoper Bordo tima te Zrinjskog izuzetno je zadovoljan svojim učinkom kao i učinkom svog tima za koji kaže da ga niko nije vidio ovako visoko uoči početka sezone.

Miličević je jedan od bolje ocijenjenih igrača svog tim i među bolji defanzivcima kiparskog prvenstva koje je sve ozbiljnije, obzirom da za kiparske klubove nastupa veliki broj internacionalaca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi