Posušje golmana pronašlo u Prvoj ligi FBiH?

Nakon teške povrede Baćaka

Posušje golmana pronašlo u Prvoj ligi FBiH?

A. Čaušević

Boris Baćak će biti odustan do kraja polusezone pa je Pošušju potreban još jedan čuvar mreže.

Baćak je u sezonu ušao kao jedinica povratnika u bh. elitu, ali protiv Borca u 4. kolu stigla je teška povreda koja će ga s terena odvojiti nekoliko mjeseci.

Marko Galić je u utakmicama na kojim je branio, posebno u onoj protiv Zrinjskog pokazao kvalitet, ali Posušaci svejedno traže još jednog čuvara mreže.

Izbor je pao na Filipa Vasilja koji već neko vrijeme odlično čuvar gol mladog tima Travnika u Prvoj ligi FBiH.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U Posušju su ozbiljno "zagrizli" za angažovanje 21-godišnjeg golmana, ali prije toga će morati dobiti i potvrdan odgovor popularnih Vezira.

Inače, nakon uvodnih sedam kola Posušje je skupilo solidnih sedam bodova, a nakon reprezentativne pauze slijedi gostovanje direktnom rivalu za opstanak, ekipi Rudar Prijedora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi