Karačić razočaran, ali birao je riječi: Teško je ovo komentarisati, ali stojički smo sve podnijeli

Posušje pred kraj palo

Karačić razočaran, ali birao je riječi: Teško je ovo komentarisati, ali stojički smo sve podnijeli

S. Mlaćo

Posušje je dugo držalo 'nulu', ali na kraju izgubilo na Grbavici.

Željezničar je slavio 3:0 i gosti moraju u zadnjem kolu do bodova kako bi osigurali opstanak.

Riječ je dobio Branko Karačić. Naravno, bio je razočaran, što govori i snimak u kojem se vidi da su gosti odmah krenuli ka sudiji Topuzoviću iz Tuzle.

“Teško je ovo komentarisati, treba reći kako je bilo. Jedan trener je rekao da treba izbušiti sve lopte, ne znam da li se slažete evo i sada. Čestitam kolegi. Mislim da ste vidjeli puno bolje i da će te iskreno donijeti zaključak o ovoj utakmici“, rekao je Karačić.

Na kraju ste ipak primili tri gola.

“Mi smo primili tri gola, slažem se, mogli smo i više. Željo je bio dominantan, mogli smo izgubiti možda jednim golom“.

Oglasi

Posušju je i bod potreban za opstanak u posljednjem kolu.

"Željo je veliki klub, ali mi smo došli da napravimo rezultat i to nam ne može niko oduzeti. Stojički smo podnijeli neke stvari, čestitam momcima, vjerujem u opstanak.

Očekivao sam da danas riješimo opstanak, ali nismo to ostvarili. Dugo sam u nogometu, dugo u bh. nogometu i znam da ništa nije gotovo. Gotovo je kada sudija svira kraj“.

Razočaran je zbog suđenja. Gosti smatraju da je Željezničar trebao dobiti crveni u prvom poluvremenu, ali i da je prvi pogodak neregularan.

“Ako želimo za boljitak bh. fudbala, to treba istaći. Nermin je prije par kola rekao da treba probušiti lopte...“.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Šta se desilo sa vama u nastavku, 'pali ste'.

"Preuzimam odgovornost. Možda sam i ja krivac za poraz, ali nije bilo lako to izdržati do 78. minute. Željo je imao veliki pritisak, znam šta to znači i znam šta znači igrati na Grbavici. Uvijek je lijepo igrati na Grbavici, sjajna atmosfera i teren. Igrači su korektni, ali ove druge stvari... Željo je dominirao u nastavku, no neke stvari nisu lijepe za vidjeti“, dodao je Karačić.

Promo

Top Komentari

hzsg
Jednostavno je to moj Karacicu...! Slobodno reci...! U našoj Premijer ligi imaju timovi koji su privilegovani, kao što cijela BH javnost vidi to su Borac i Željkan. S druge strane imate klubove koji se bore na zelenom terenu, pa ko je bolji, bolji, to su Zrinjski, Sarajevo, Velež itd. Dakle Željkanu su samo u zadnja dva kola sudije poklonile 4 boda. priznati onaj gol protiv Veleža, danas nema crvenog za Cocalica, ruka Hodžica, nepostojeći penal, PA O CEMU PRICAMO. Reci Karacicu slobodno, pa ovajj sudija je Sarajevu poništio regularan go prije par kola, NAJVECA KRADJA U ISTORIJI BH NOGOMETA, a danas deligiran da željani pomogne. Reci Karacicu šta misliš o onoj lakrdiji u Banja luci kad Sarajevu nije dozvoljeno da pridje Borcevom golu. I ti Karacicu i SVI DRUGI TRENERI MORATE DICI GLAS, uvjek su privilegovani jedni te isti KLUBOVI.
4 7
Ende
Zeljeznicar i Borac kancer BiH fudbala
3 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi