Lučić: Svaka utakmica nam je finale, tako će biti i protiv Sloge

Posušje ubjedljivo protiv Igmana

Lučić: Svaka utakmica nam je finale, tako će biti i protiv Sloge

Samir Mlaćo

Posušje je danas bilo ubjedljivo protiv Igmana.

Na kraju je završilo 4:1, a sve je riješeno već nakon prvog dijela kada su domaći vodili čak 3:0. Jasno je bilo da će upisati tri boda, a onda mirno priveli meč kraju.

U Posušju se itekako sretni i zadovoljni, a svoje viđenje za SportSport.ba je dao prvotimac domaćih Luka Lučić.

"Čestitke ekipi, zaslužena pobjeda. Po teškom terenu odlično smo otvorili meč, a sada su urodile plodom one šanse iz ranijih utakmica. To je sada pošlom za rukom, čestitke saigračima, ali i ovoj publici.

Sada idemo Slogi, pripremamo se kao da je finale, oni su neugodni kući, ali idemo po sva tri boda, kao i svaku utakmicu", rekao je Lučić.

Lučić je ove sezone upisao 13 nastupa i zacementirao je svoje mjesto u početnoj postavi. U našoj zemlji nastupao je i za FK Tuzla City. Tokom karijere bio je i član Hajduka iz Splita.

Oglasi

Kada je tabela u pitanju, Posušje sada ima 20 bodova i zauzima sedmo mjesto, dok je Igman ostao na desetom mjestu sa 15 osvojenih bodova.

Jasno je da Igman očekuje žestoka borba za opstanak, a idući meč sa Tuzlom City izuzetno je važan za njih, ali i za goste koji su se sigurno probudili nakon jučerašnje pobjede nad FK Željezničar sa čak 3:0.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Posušje igra dobro, ali definitivno prema prikazanom zaslužili su četiri - pet bodova više na svom kontu.

Sada će u goste Slogi koja je jučer poražena sa 4:0 od Borca, ali izabranici Vlade Jagodića bili su u 'šarenom' sastavu i za poluvrijeme su 'poniženi' od Banjalučana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi