Sa Mokrog Doca potvrdili još jedan odlazak

Nije se mnogo naigrao

Sa Mokrog Doca potvrdili još jedan odlazak

S. Mlaćo
U HŠK Posušje danas su potvrdili novi odlazak. Radi se o Ivoru Krešiću koji potpisao sporazumni raskid saradnje.

Krešić se nije naigrao na Mokrom Docu, pa je ova odluka očekivana. On je upisao tek sedam nastupa u prvenstvu uz ukupno 301. minutu provedenu na terenu. Upisao je i jedan nastup u Kupu BiH.

Ovaj 21-godišnjak je bio omladinski reprezentativac naše zemlje, a nastupao je i za Croatiju Zmijavci, Jadran, Zrinjski, Metković...

HŠK Posušje i Ivor Krešić danas su potpisali sporazumni raskid ugovora.

“Ivoru se zahvaljujemo na profesionalnom odnosu prema plavo-bijelima, te mu želimo puno sreće u nastavku karijere“, stoji u objavi HŠK Posušje.

Zbog snježnih padavina Posušje nije igralo prijateljski meč protiv FK Igman Konjic koji je bio planiran za vikend.

Prethodno se ovaj klub razišao i sa mladim Niškom Šilićem.

Posušaci su prethodno doveli Franu Maglicu, Vinka Rozića te Mateja Mamića. Radi se sigurno o kvalitetnim pojačanjima koja će dodatno pojačati konkurenciju u timu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Važna stvar je svakako i ostanak sjajnog napadača Gabrijela Bobana koji je potpisao novi ugovor.

Posušje je prvi dio sezone okončalo na sedmom mjestu sa 23 osvojena boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi