Član Dinama stigao u HŠK Posušje

Zvanično predstavljen

Član Dinama stigao u HŠK Posušje

Samir Mlaćo
U HŠK Posušje uskoro pale motore, a danas je predstavljeno novo pojačanje. Kao što je SportSport.ba ranije i najavio, na Mokri Dolac stiže član zagrebačkog Dinama.

Radi se o Mateju Mamiću koji je danas ozvaničio svoju posudbu i krenut će u nove izazove. Posljednji angažman Mamić je imao u NK Jarun, članu Prve lige Hrvatske (drugi rang).

“S velikim zadovoljstvom i ponosom obavještavamo javnost da je realizirana posudba između GNK Dinamo Zagreb i HŠK Posušje. Riječ je o dvadesetjednogodišnjem desnom bočnom Mateju Mamiću koji stiže GNK Dinamo Zagreb. Matej je prošle polusezone branio boje NK Jarun, skupio je 13 nastupa i postigao jedan pogodak u Prvoj Hrvatskoj nogometnoj ligi.

Matej, dobrodošao u plavo-bijelu obitelj!“, istakli su iz HŠK Posušje.

Pored njega na Pecaru bi trebao stići još jedan član Dinama, a radi se o Vinku Roziću. Rozić dobro poznaje Premijer ligu i neće imati problema da se uklopi u bh. nogomet.

Rozić je bio posuđen u NK Široki Brijeg odakle i dolazi u Posušje. Rođen je u Livnu, a upisao je 14 nastupa u Premijer ligi uz jedan pogodak i dvije asistencije.

Oglasi

Rozić je bio i član Hajduka, pa je prešao u Dinamo, a zatim nastupao za kadete i juniore, te drugi tim aktuelnog prvaka Hrvatske. U potrazi za većom minutažom stigao je u Široki Brijeg, a i u drugom dijelu sezone će prema svemu sudeći ostati u elitnom rangu bh. nogometa.

Očekuje se da iz Posušja uskoro ozvaniče i ovaj transfer.

Sa Mokrog Doca su predstavili i novog direktora kluba, a radi se o Ivanu Petricu Bagušiću.

“Jednoglasnom odlukom UO, gospodin Ivan Petric Bagušić obnašat će funkciju direktora kluba. Ivan Petric ugledni je posuški poduzetnik i već dugih niz godina uključen je rad kluba, a svoj igrački staž gradio je u našem sportskom kolektivu i skupio nekoliko nastupa u seniorskoj momčadi u Ligi Herceg-Bosne“, istakli su iz Posušja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U Posušju motore pale danas od 14 sati, te će biti veoma uzbudljivo na Mokrom Docu. Jasan cilj kluba je opstanak u ligi.

Posušje je prvi dio sezone okončalo na sedmom mjestu sa 23 osvojena boda.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi