Karlo Kamenar potpisao za Posušje
FOTO: HŠK Posušje/facebook

Nakon brojnih najava

Karlo Kamenar potpisao za Posušje · Zvanično

Haris Zilić

Iz dana u dan bh. klubovi su sve aktivniji i stižu nove informacije iz većine premijerligaša. Tako je HŠK Posušje danas ozvaničio potpis sa Karlom Kamenarom.

O ovom transferu naš portal je pisao ranije, a nakon kraće najave Posušje je danas i predstavilo svog novog fudbalera.

Kamenar se fotografisao u prostorijama kluba i zvanično stavio potpis.

"Karlo Kamenar novi je igrač HŠK Posušja, a suradnja s 30-godišnjim veznjakom dogovorena je do ljeta 2025. godine.

Karlo je prošao školu nogometa GNK Dinamo iz Zagreba i NK Lokomotiva Zagreb. Seniorski nogomet započeo je u NK Rudeš, gdje je njegove odlične nastupe uočio NK Osijek. Ovaj rođeni Zagrepčanin još je nosio dres FK Žalgiris i FC Mezõkövesd Zsóry. Veznjak na Mokri Dolac stiže iz aktualnog prvaka BiH, HŠK Zrinjski iz Mostara gdje je prošle sezone ubilježio 19 nastupa.

Oglasi

Nakon potpisa je kazao: "Jako sam sretan što sam došao na Mokri Dolac, klub koji ima veliku tradiciju i veliku navijačku bazu. Nadam se da ću opravdati povjerenje uprave i da ćemo ispuniti sve ciljeve kluba.”", stoji u saopšenju HŠK Posušje.

KARLO DOBRODOŠAO NA MOKRI DOLAC! 🏟️ Karlo Kamenar novi je igrač HŠK Posušja, a suradnja s 30-godišnjim veznjakom...

Posted by HŠK Posušje on Tuesday, June 13, 2023

Podsjetimo, ovaj 29-godišnji hrvatski veznjak na Mokri dolac dolazi nakon što mu je istekao ugovor s prvakom Bosne i Hercegovine, Zrinjskim.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

On je dijete zagrebačkog Dinama, no kao tinejdžer odlazi u Lokomotivu, da bi seniorsku karijeru počeo 2013. godine u Stupniku. Nakon toga nastupao je za Rudeš i Osijek, a 2020. godine pravi prvi inostrani angažman kada odlazi na posudbu u Žalgiris.

Tamo se zadržao samo pola godine, nakon čega je iz Osijeka kao slobodan igrač otišao u mađarski Mezokovesd, a nakon pet mjeseci, u ljeto 2021. stiže u Zrinjski.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi