HŠK Posušje ozvaničio prvo pojačanje

Potpisan ugovor

HŠK Posušje ozvaničio prvo pojačanje

S. Mlaćo

HŠK Posušje ozvaničio je prvo pojačanje za novu sezonu. 

Na Mokri Dolac se vraća Luka Lučić koji je iz upravo iz Posušja otišao u redove Tuzle City.

Nakon završetka saradnje sa Tuzlacima, vraća se na Mokri Dolac, a saradnja je ozvaničena.

Ugovor je potpisan na godinu dana.

"HŠK Posušje s velikim zadovoljstvom potvrđuje angažman braniča Luke Lučića. Lučić je izdanak naše nogometne škole, a u svojoj karijeri branio boje HNK Hajduk iz Splita, Češkog prvoligaša FC Baník Ostrava, HŠK Zrinjski Mostar, FK Borac Banja Luka i FK Tuzla City. Lučić i HŠK Posušje dogovorili su suradnju na godinu dana", stoji u objavi povratnika u Premijer ligu.

[LUKA LUČIĆ PRVO JE POJAČANJE PREMIJERLIGAŠA S MOKROG DOCA!]🔵⚪️💪🏻✍🏻 HŠK Posušje s velikim zadovoljstvom potvrđuje...

Posted by HŠK Posušje on Monday, June 21, 2021

U Posušju je jučer održana i Skupština kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Predsjedniku skupštine Zvonki Landeki odazvalo se 29 članova, dok je njih sedam opravdalo svoj izostanak. Predsjednik UO Dario Sesar prezentirao je financijsko izvješće kluba za prošlu godinu, te je predstavio financijski plan za Premijer ligu BiH. Nakon predsjednika kluba, skupštinarima se obratio i šef nogometne akademije Ivan Oreč koji je predstavio rad kluba u mlađim kategorijama i njihove sportske uspjehe, te je kazao kako klub trenutno broji rekordan broj članova akademije.

"Jednoglasnom odlukom skupštine promijenjen je statut kluba, te se s dosadašnjih 7 članova UO povećava na njih 11, te je nakon toga smijenjena stara uprava koja je rukovodila klubom dvije godine. Jednoglasnom odlukom članova skupštine, klub će u Premijer ligu BiH povest sljedeći ljudi: Dario Sesar, Petar Petric, Ivan Petric, Branimir Oreč, Bariša Šušnjar, Ivica Pavković, Damir Pavković, Damir Jurišić, Toni Marić, Frano Lebo i Ante Begić. Dok će nadzorni odbor činiti: Petar Pišković, Mladen Bešlić i Petar Širić", saopštili su iz ovog kluba.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi