Reprezentativni poziv stigao u Premijer ligu: U pitanju je jedna od najjačih selekcija današnjice
FOTO: HŠK Posušje

Velika stvar za ovaj klub

Reprezentativni poziv stigao u Premijer ligu: U pitanju je jedna od najjačih selekcija današnjice

H. Zilić

Novi reprezentativni poziv stigao je u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Fudbaler Posušja Marko Hanuljak dobio je poziv u reprezentaciju Hrvatske za priateljsku utkamicu protiv Katara u Winner Neustadtu.

Vatreni će u toj utakmici igrati u kombinovanom sastavu, a svakako da je poziv za igrača iz Premijer lige BiH velika stvar.

Tim sa Mokrog Doca je potvrdio ovu informaciju na svojoj zvnaičnoj stranici, a time je još jendom dokazano da je i Premijer lige BiH sve više na radaru, a vjerujemo da će se to puno više poboljšati kada budu novi tereni, samim tim i bolje utakmice.

HANULJKU POZIV U HRVATSKU REPREZENTACIJU 🤝🇭🇷 Naš fantastični veznjak Marko Hanuljak dobio je poziv izbornika U-23...

Posted by HŠK Posušje on Thursday, September 15, 2022

"Naš fantastični veznjak Marko Hanuljak dobio je poziv izbornika Hrvatske Reprezentacije i bit će na raspolaganju izborniku za utakmicu u Wiener-Neustadtu s reprezentacijom Katara.

Čestitke Marko!", stoji u saopštenju HŠK Posušje.

Prije fudbalera Posušja stigao je još jedan poziv iz susjedne Hrvatske.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ranije je fudbaler Zrinjskog Niko Janković dobio poziv selektora Hrvatske Igora Bišćana za naredne akcije U21 reprezentacije Hrvatske.

Poziv na Hanuljka je još jedna u nizu lijepih stvari za klub sa juga naše zemlje, obzirom da je počelo i postavljanje reflektora na stadionu Mokri Dolac koji će uskoro biti u jednom potpuno novom izdanju, a svakako su to Posušaci zaslužili jer je upravo njihov stadion jedan od najposjećenijih u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Top Komentari

SarajFK
Respekt za ovaj klub. Tako se to radi. Ko ima malo mozga moze velike stvari da napravi. A vidi naseg bivseg kluba FKS sta uradise kriminalci od njega. Multimilioneri peru pare i jos zaposlili lopove poput hadzica i glupane poput volovske glavuse duduka i polako nas vode ka gasenju. SVAKA CAST LJUDIMA IZ POSUSJA!!!
4 3
antikomunist
Hrvatski p.o.r.t.al SS.BA..Velicaju sve sto velica Dr.a.g.a.nce C...o.v.i.c i M.il.o....KRAD D.u.d.u.k..Sta me zaboli sto ga je Hrvatska zvala.Treba li se to sta slaviti sada?Ni prvi ni posljednji a Premijer liga uopste nije losa, a sada sa novim terenima ako Bog da tek ce se to pokazati.Neko kuje Hrvatsku HNL u zvjezde mada nije mnogo jaca od Premijer lige, pa vi pricajte sta zelite.a k.r.s.c.a.nska bratska im Evropa im napravila infrastrukturu i dala lovu. Imaju 3-4 kluba a ostali zestoka talasika. UEFA i BiH daje novaca to sto ga medjusobno dijeli K.O.A.L.I.C.I.JA. .Z.L.A. .S...N.S.D./.H..D.Z.,. to jee vec druga stvar.Ali nece ni njihovo do zore goriti..A o samom Posusju-svaka cast, radini i fini ljudi vazda bili i ostali.
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi