Slaven Musa se vraća u Premijer ligu BiH?

Mogao bi dobiti novi trenerski angažman

Slaven Musa se vraća u Premijer ligu BiH?

H. Zilić

HŠK Posušje je jedna od ekipa koju očekuje grčevita borba za opstanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine do kraja tekuće sezone. 

Posušaci su u posljednjem meču 23. kola poraženi od Sarajeva sa 3:1.

U narednom periodu sudbina kluba sa juga naše zemlje mogla bi biti mnogo jasnija jer igraju dosta mečeva protiv direktnih konkurenata u borbi za opstanak.

Posušje je u seriji loših rezultata, ni igra nije na zavidnom nivou pa u klubu i razmišljaju o promjeni trenera.

Kako neslužbeno saznajemo u slučaju da Uprava kluba odluči uručiti otkaz Goranu Graniću imaju već spremnu zamjenu.

Na klupu tima sa Mokrog Doca mogao bi sjesti Slaven Musa bivši selektoru juniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine i trener koji je bi u stručnom štabu naše seniorske reprezentacije.

Oglasi

Za Musu bi to bio povratak na premijerligaške terene ako dođe do pomenute saradnje.

Očigledno će biti uzbudljvo u Posušju za vrijeme reprezentativne pauze.

Posušaci skoro da nemaju pravo na veći kiks do kraja sezone gdje će svaki bod biti od ogromnog značaja u borbi za opstanak.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Posušje je trenutno na osmoj pozciji sa 24 osvojena boda, što je bod više od Sloge koja je prva u opasnoj zoni.

Nakon reprezentativne pauze Posušje igra veoma bitnu utakmicu, gostuju fenejrašu Igmanu iz Konjica koji na svom kontu ima 21 osvojen bod.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi