Brekalo nakon igračke karijere imao važnu funkciju

Premijerligaš potvrdio sporazumni raskid saradnje

3

Komentari (3)

Baco
Čovjek je 57 minuta u Čeliku uzeo 90000 i jos ga tuzio.E to je majstor ublehe ko i onaj ko ga je doveo.Posusje da ga nije odkanto upali bi garant u jos vecu dubiozu.
rodjak
pa majstore za to se zalite svojoj upravi,ona ga je dovela i ugovor potpisivala sa njim ,i da nije odigro ni minute ako stoji u ugovoru tako onda ga moraju isplatiti.To samo govori kako su ti iz uprave celika bili nesposobni i laici u to vrijeme ko je bio u upravi celika
Baco
Ljudino,mesetari upravljali sa svim.Evo dokaz Sarajeva i jos par Bošnjacki klubova.Mafija oko,mafija....Koliko puta je samo gorila dokumentacija u klubu.A taj lik je smece pravo....Sad se zna ko sta radi ,i naravno imaju ljudi odgovornost.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.