U Posušju žele jesenju titulu: "Došao je i taj zadnji korak"

Sutra dočekuju Budućnost iz Banovića

U Posušju žele jesenju titulu: "Došao je i taj zadnji korak"

S. Mlaćo

Jesenju titulu nogometaši Posušja tražit će u subotu na svom terenu protiv Budućnosti.

Susret se igra od 13 sati na Mokrom Docu, a pobjeda bi domaćem timu garantovala jesenju titulu.

U Posušju vlada optimizam i svi se nadaju pobjedi, te slavlju.

 “Došao je i taj zadnji korak za osvajanja jesenskog djela prvenstva. Samim tim atmosfera i osjećaj zadovoljstva prisutni  su u klubu i gradu, te se u našoj okolini osjeti zadovoljstvo trenutnim rezultatima i organizacijom unutar kluba. Nevjerojatno je da se ovako brzo poklopilo dosta faktora i da smo na mjestu koje smo svi skupa sasvim zaslužili. Da bi se ostvario dobar uspjeh potrebna je kvaliteta, energija i vjera, a mi igrači to svakodnevno osjećamo unutar kluba, grada i u razgovoru s navijačima“, kazao je defanzivac Slavko Brekalo, te dodao.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

 “Na početak sezone ušli smo s realnim ciljevima, stabilizacijom kluba i ekipe. No rezultat je pokazao da smo za sada najkvalitetniji klub u ligi, te uživamo svaki dan što smo u ovoj situaciji svi skupa.  Dragi navijači hvala vam na bezuvjetnoj podršci. Ovaj klub, grad i igrači sve ovo zaslužuju i svi skupa možemo biti ponosni na sportski simbol grada, HŠK Posušje”.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi