Toni Karačić novi trener Posušja
FOTO: HŠK Posušje

Zamijenit će Stipu Balajića

Toni Karačić novi trener Posušja

H. Zilić

HŠK Posušje ima novog trenera, potvrđeno je od strane kluba sa Mokrog Doca.

Tim će u nastavku sezone u Premijer ligi BiH predvoditi Toni Karačić, koji će zamijeniti Stipu Balajića, a to je klub i ptovrdio na zvaničnoj FB stranici.

"Toni Karačić, novi je šef stručnog stožera HŠK Posušje. Ovaj Širokobriježanin u tri navrata vodio je klub s Pecare, te je u sva tri mandata klub odveo na europsku scenu. Uz NK Široki, popularni "Kara" još je vodio Reprezentaciju BiH do devetnaest godina, te vodio akademije NK Široki Brijeg.

Nakon preuzimanja klupe HŠK Posušje, Karačić je rekao: "Zadovoljstvo mi je i čast da mogu voditi klub kao što je HŠK Posušje. Nadam se da ćemo ispuniti sve ciljeve kluba i razveseliti sve navijače HŠK Posušje".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dobrodošao Kara!", stoji u saopštenju HŠK Posušje.

TONI KARAČIĆ NOVI JE TRENER HŠK POSUŠJE! | 🔵⚪️📄✍🏻 Toni Karačić, novi je šef stručnog stožera HŠK Posušje. Ovaj...

Posted by HŠK Posušje on Wednesday, March 23, 2022

Top Komentari

amarosimbrko
Ovo znaci ispadanje iz lige 100% KARACIC I BREKALO SLAVKO TANDEM KOMBINACIJ SNOVA… Brekalo je dok je Coric bio trener razgovarao sa Blagajicem, dok je Blagajic bio trener razgovarao sa Karacicem, **** mamu trenerima sve zbog sebe da bi zastitio sebe i svoju zadnjicu
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi