FK Sarajevo ispisao novo poglavlje u historiji Premijer lige

Na meču protiv Posušja

FK Sarajevo ispisao novo poglavlje u historiji Premijer lige

Admin Čaušević

FK Sarajevo je u 23. kolu Premijer lige sa ubjedljivih 6:0 pobijedio Posušje. 

Na tom susretu ispisano je i novo poglavlje u historiji najjačeg ranga bh. fudbala otkako se ovo takmičenje igra na cijelom području naše zemlje.

Naime, u susretu protiv Posušja Bordo tim je postao prva ekipa sa 1000 postignutih golova u Premijer ligi BiH.

Gol boj 1.000 za Sarajevo postigao je Hamza Čataković koji je pogodio u 67. minuti susreta. Ovu informaciju na svojim zvaničnim profilima putem društvenih mreža je potvrdio i FK Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iz tabora višestrukog prvaka BiH su naveli kako je FK Sarajevo sa 1001 golom daleko najdominantniji tim u ovom segmentu jer prvi pratitelji Zrinjski i Željezničar imaju po zaostatak od 49, odnosno 69 golova.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DadiG
Divovi
7 4
rabodimis
23. kolo, -25, gol razlika +8.. Sta rec.. Uspjeli smo u zivotu, zavide nam svi..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi