Iz Zrinjskog poručili: Radujemo se, nismo odavno bili u Bihaću
Zrinjski najbolje prošao u današnjem žrijebu.

Komentar nakon žrijeba

Iz Zrinjskog poručili: Radujemo se, nismo odavno bili u Bihaću

Eldar Ganibegović, foto: Samir Mlaćo

Predstavnik HŠK Zrinjski, Mario Pandža, komentarisao je današnji žrijeb četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine.

Danas je u Sarajevu održan žrijeb četvrtfinalnih parova Kupa Bosne i Hercegovine. Dojam je da je Zrinjski najbolje prošao, jer je za protivnika dobio jedinu ekipu iz drugog ranga, Jedinstvo iz Bihaća.

Prvak Bosne i Hercegovine i branioc trofeja u Kupu tako je favorit za prolazak u polufinale, a svoj komentar nakon žrijeba dao je predstavnih Plemića, Mario Pandža.

"Očekivanja su plasman u polufinale. Takve su naše ambicije bile i da je protivnik neki drugi klub koji je tu u četvrtfinalu. Naše ambicije u ovom takmičenju su kao i prošle sezone. Vidjet ćemo hoćemo li to uspjeti", rekao je Pandža i dodao:

"Sljedeća prepreka je Jedinstvo, radujemo se tim utakmicama, nismo odavno bili u Bihaću i pokušat ćemo opravdati ulogu favorita."

Zrinjski je, podsjetimo, u osmini finala bio bolji od sarajevske Slavije, dok je Jedinstvo iznenađujuće izbacilo GOŠK iz Gabele.

Oglasi

Prve utakmice igraju se 28. februara, dok su revanš mečevi na rasporedu dvije sedmice kasnije, 13. marta. Prve navedene ekipe u grafici ispod biti će domaćini prvih susreta.

Senijad Ibričić: FK Sarajevo želi osvojiti Kup

Najatraktivniji par u četvrtfinalu je sigurno Borac - Sarajevo. Neposredno nakon izvlačenja prokomentarisao je sve i sportski direktor FK Sarajevo, Senijad Ibričić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Istakao je da je cilj FK Sarajevo osvajanje trofeja u ovom takmičenju, te da se na tom putu moraju pobijediti svi protivnici. 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Frane
Najveći gospodin tamo.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi