Navijači utrčali u teren nakon derbija sa Veležom

"Disciplinci" traže izjašnjenje od Zrinjskog

30

Komentari (30)

BosanskaSvedska
Nek se zna da je i gospa bila medzu ovim tz navijacima ali se brzo vratila u medjugorje!
HBSC
****** ostaje ******
BosanskaSvedska
Nije fino da tako pises o gospi!
plemic
bio je i mehmed a nitko ga ne spominje.
BosanskaSvedska
Eto ti si ga spomenuo,gospe mi!
hz_033
Ima ovde svega, od dvostrukih arsina, politike, do toga da Vico balansira i ceka da vidi sta ce uraditi Zrinjski u narednim kolima, Priblize li se Borcu odbit ce im 3 bobe pa i 6 hladno !!!
zgembo.popuslic
To je najgore u svemu ovome i za Sarajevo i za Zrinjski. Haj uredu i treba da se kazne oba kluba al ne znam sta se ceka ovoliko sa kaznama. Sta bi bilo da su sva tri tima u borbi za titulu i onda cekas mjesec dana da vidis koja ce ti kazna biti i koliko ce ti bodova oduzeti. To narusava regularnost takmicenja. Zar ne bi trebo bit neki rok npr. da se objavi kazna u narednih sedam dana i u to da udje i rok za zalbe i ostale procedure i onda klubovi znaju na cemu su u nastavku prvenstva.
789012455
Dvostruki aršini lopova
SamoZrinjski
Nepismeni krezubi Bosanci...
789012455
Neka si ti pismen ljakse
daske06
Mali mostarski crnjo i ništa više
daske06
Uz dužno poštovanje crncima
fare87
Ovoje tragikomicno, Sarajevo napusti utakmicu i kazne, ovdje navijaci usli na teren i ugrozili bezbjednost igraca i i i gico i beusan,smradovi, stidite se
user1684265579
Alenizmostara
Pišaj državu, pišaj savez, pišaj zrinjski !!!
miroljub.petrovic
Hahahaha. Zbog ove sramne odluke NS bejha,mi iz fk vehlež obavještavamo cjelokupnu bh javnost da narednog vikenda pijaca nece raditi !
Mostarac94
Bravo evo banana
velez mo
Nama ni iz dzepa ni u dzep,a ni vama kako god bicete 2 gi.Ali kao prvo nije uredu sto nisu mogli nasi navijaci prisustvovati,druga stvar vas upad na teren,iako ste dobili,bez veze.
velez mo
Nekontam svrhu,haj da je bilo nerjeseno,da smo dobili,isto ka da ste svi ludi.Nekontam reakciju
miroljub.petrovic
Prvu recenicu si upravu. Znas i sam zbog cega navijaci nisu mogli prisustvovati,a upad u teren (koji ne opravdavam) nema apsolutno nikakve veze s vasim klubom kao sto se zeljelo prikazati.
Alenizmostara
A vi bi po pijaci tražili izgubljene stvari ???
PoliziaMerda1981
Strašan humor Miroljube. Odakle si haj mi pravo reci pošto ovaj stil liskaluka baca na Jarski
vence
@miroljub.petrovic radiće pijaca. Ima nekih zastava, zastsvica i krpetina za prodati
Samo_1981
@PoliziaMerda1981 nije taj ni iz jara, nego okolina.
daske06
Ovaj miroljub bas neki komičar, valjda ga naucili iz njegovog sela iz nevesinja odakle dolazi.
plemic
nema logike oduzimati bodove koje su nogometaši ni krivi ni dužni zaradili. organizatora treba kazniti, i da ubuduće kontrolira huligane. možda bi trebalo kazniti i onoga iz veleža sa lažnom diplomom zbog dodatnog dizanja tenzija, i davanja neosnovanih tvrdnji o događanjima na stadionu.
MosaNjazri
Hahahaahahha jeste li se ponadali??????
Ibrahimbeg
Šta su navijači svinjskoga tražili da idu prema svlačionici Veleža.I šta da se klub izjasni da to opovrgne.Nikada Zronjski i nije bio fer u donošenje ovakvih oduka.Savez zbog svih ovih njegovih lopovluka mora napustiti svoje položaje.Sada se vidi ovo trojstvo kome valja, Vico štiti svoje,Beus svoje.Ovo nije nikakva liga, liga sile i razvaljivanja, uništavanja lijepoga u fudbalu.
user1676741915
Svaka čast igračima a navijače zrinsog treba popišati to nisu navijači to su đubrad
MosaNjazri
Bravo svinjo???
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.