Ognjen Todorović se vraća Pod Bijeli brijeg

HŠK Zrinjski dobija veliko pojačanje pred početak sezone?

8

Komentari (8)

1905uzm
Trn u oku je HŠKZ
Ekspert
Igračina. Ako je istina super.
Kolonelo
Ajde ne prdite! Ovdje je rijec o Premijer ligi a ne o Turskoj 2.ligi.Ko je makar dva puta gledao Todorovica kada je prvi put igrao za Zrinjski,a ranije za Sarajevo zna o kakvom se igracu radi,brzina,dribling I sve ostalo je ekstra ato posjeduje,a to sto se nije istakao u Turskoj je nema druga matematika.
GigantMostarski
Jok eto nije. Sve je bola bolje od ove lige to je realnost. I kao da je bitno tko je bolji od kog bitno je da si ti kompleksas doso ovamo i poceo pisat glupe poruke samo zato jer se radi o Zrinji. Aj brisi odavdje @batistuta15
GigantMostarski
I znaci stvarno mislis da nije pojacanje za ovu bagavu ligu? @batistuta15
GigantMostarski
Zivi bili pa vidili :D @batistuta15
Ende
Wooow... ogromno pojacanje, nije se mogao vise od sezone jedne zadrzati u osmanlisporu (klub koji ce ispasti iz druge turske lige)
Realist
Isto ko velezov napadac koji god dana nije zabio
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti