7

Komentari (7)

enko
De ti nama lijepo reci kako ode iz sarajeva, i sto Te nismo vidjeli da si standardan u zrinjskom.Proslu sezonu si bio junior a ne kadet u zrinjskom i nisi se nesto naigrao.Ali tu je mlaco da te ozivi,mali moras raditi na sebi ,i ti i tata.
Skopidoo
@enko vidim ti si neki nas bugojanac koji ne moze podnijet da momak 2003 godiste igra u zrinjskom a ti 02 il 03 godiste drkas ***** i fudbal vidis na tv u mistiku
enko
Bugojanac nisam, ali budi posten,naravno ako znas,pa odgovori na ono sto sam naveo.bar na prvi dio,zasto je otisao od nas.pretpostavljam da si mu tata ali je tako.
Skopidoo
@enko znam naravno zbog cega je i otisao i svu pricu i to nije zbog losih igara,dat haman 30 golova u premier ligi i da te sarajevo od**** jer ne igras dobro?
Deepy
enko
Nije se ponasao po kodeksu fk sarajeva,a i tata bolestan hoce odmah u prvi tim.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti