9

Komentari (9)

omer
Okanite se kupa u ovoj sezoni, Plemici. Mogli ste jurisati na njega prosle sezone posto ste titulu bili obezbjedili u polusezoni. Ali sada to nije slucaj. Sada imate velikih 7 bodova zaostatka za prvoplasiranim Borcem. Zato olaksajte svoj raspored tako sto cete u narednoj rundi ispasti iz kupa i onda svu snagu i energiju usredsrediti na prvenstvo kako bi prvo dostigli, a poslije i pretekli Borac na prvom mjestu i tako osvojili jos jednu titulu i time pokazali da vam nema ravnog kad se radi o PL BiH.
JanSobieski
Lijepo je što i ovi sa iStočne prate jedinog mostarskog šampiona.
Roodjeniiiiii
Hah znao sam da ste umišljeni, nazalost pratim bosanskohercegovački sport, a zrinjski je dio toga pa naidjem na clanak isto kao sto procitam o posusju, celiku, zelji... Samo se svaki put iznenadim kako tako uspjesan Bosanskohercegovački sportski kolektiv ima tako slabo podrsku navijača i gledalaca..
JanSobieski
Prošlu utakmicu protiv Sarajeva je na stajanju bilo navijača više nego što vas bude na onoj smiješnoj tribina iza gola u čitavoj sezoni.
Roodjeniiiiii
Sta je ono bilo, rusili ste ono ruglo od tribine sto smo vam posudili? Pusti mi to, kontantno vas nema.
Jugovina
Evo ocito pratite preko svih medija.
Roodjeniiiiii
Gdje su navijači?
PoliziaMerda1981
Izgleda tražila se karta više nema 300 ljudi jao jao hahahahahahaha
plemic
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.