5

Komentari (5)

enko
Sta dobi bandic od valjica,uostalom nije ni bitno,to se pokazalo ranije da nozes cirkus praviti i opet sudis.
rodjak
ma start Todorovuca na Ovcini je za Haga a ne za crveni,a opet onaj njihov kapiten nije uopste gledo loptu nego laktom u lice Ovcini koji je bio u punom sprintu .Mislio sam da je Bandic malo korektniji sudija ali evo vidimo da je isti qrac ko i Gigovic,Kazlaglic,Sabrija,Grbic svi rade onako kako im narede ,nebriga ih sta je na terenu.Nedo Bog da ovako neko odsudi na Finalu Kupa,ne bi ziv izaso sa stadiona sigurno ,mater yebo svoju
SamoSiroki
Kome je u interesu igrati i biti prebijen u Trebinju. Sve se može ali namjerno udarati i proći bez sankcija nije u redu. Bravo za gos Trenera.. Ali veliki minus za suce u trebinju..
Roodjeniiiiii
Ma trener klosar, kad je stvar bila onda se izvinjava. Sto nije rekao svojim igracima da igraju fer play, ono su sve instrukcije iz svlacionice. Pusti mi pricu i fore.
tarik_m
Gospodin covjek
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.