12

Komentari (12)

Neprilagodjeni
Zao mi je kluba i navijaca ali Celik zasluzuje da ispadne samo zbog ovih prevaranata koji vode klub.
papagaj
E moj Osime, moj Osime
samobezstresa
Ponavljam, Čelik ugasiti a Bilino Polje izdati poljoprivrednicima da siju žito ili šta već. Da bar neke koristi ima i od vas Černobilaca..
omer
Baksuzi i dalje prate Celik. Opet su kao mnogo puta ranije jeftino primili gol, i to na samom kraju prvog poluvremena. To je prelomilo utakmicu.
user1582472044
Ma nek je Amar pustio A. Zeca...
paucina
Bensoki
Realno ne ponizavam nikoga ali ovakav Celik ne zasluzuje opstanak ...
RobijasZe
100% ja kao navijac Celika kazem da smo uz Zvijezdu 09 najlosija ekipa u ligi. Nemamo napadaca, jedina svijetla tacka u cijeloj ekipi jest Vedran Vrhovac i mozda mali Zuna. Ne znam gdje nadjose sva ova pojacanja, ja bih doveo ekipu s termina i razvalili ove picketine.
Zenicanin
jbt eto mladost i sloboda su bolji. daj ba
BobPaisley
...dabogda ispali iz lige i nikada se ne vratili.
GigantMostarski
Hahahahaha gledaj ovog samo zato sto je zrinjski dobio ovaj zeli celiku sve najgore. Hahahahahahahahaha druze da si tako kritikovan bio dok si bio mladji sigurno bi sad bio normalan lik, a ne nacionalist pun mrznje... ili mozda straha
RobijasZe
Uzas, uzas ! Nikad' losija utakmica na Bilinom Polju od strane Celika.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.