Uskoro ih očekuje nastup u pretkolu Lige prvaka

Nema predaha u Mostaru: Novo ime u svlačionici Zrinjskog

8

Komentari (8)

Amcho1
Ja mislim da će Zrinjski prvi izletiti iz Europe. Poz
Cvare_Sala
Preporuka svim nasim klubovima, zapratite instagram stranicu direktorsportski I nadjete pojacanja. Malo kreativnosti ljudi, sve vam se svodi na igrace koji u svojim zemljama igraju epizodne uloge. Sportski pozdrav
MosaNjazri
Dobro došao! Dobar igrač,čak bolji od Senića,valjat će nam kad uđemo u grupe⚪?
Jugovina
Lik će vjerojatno biti 3. ili 4. stoper i to je valjda svima jasno. Ovo je vatrogasna mjera jer smo zbog ozljeda ostali na samo dva prava stopera i bez zamjena.
Njazri94
Pojacanje godine,al u kurcu
Meleee
Kakve levate ovo dovode? Užas!!
plemic
tako ste serendali i prije dvije godine kad je jakir dovodio iz 2. i 3. hrvatske lige. ti levati su izdominorali, porušili sve moguće i nemoguće rekorde pl bih, nesretna okolnost im uzela grupnu fazu u europi. i sad su nositelji igre najboljeh bih kluba i nadamo se potvrdi prošlosezonskih rezultata. a vi zavidni bašćaršijci borite se za 3. ili 4. mjesto u domaćem prvenstvu i oblajavajte bolje od seba. pa-pa šuperdini.
Haris19461987
Vidjet cemo ove sezone na zadnje 2 sezone vam kapa dole ale godine ce biti mnogo drugacije a jer ste dobili konkurenta a kojeg zadnje 2 sez nije bilo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.