Nema predaha u Mostaru: Novo ime u svlačionici Zrinjskog
FOTO: HŠK Zrinjski

Uskoro ih očekuje nastup u pretkolu Lige prvaka

Nema predaha u Mostaru: Novo ime u svlačionici Zrinjskog · Zvanično

Haris Zilić

HŠK Zrinjski naredne sedmice očekuje prva utakmica prvog pretkola Lige prvaka protiv armenskog Urartua, ali u Mostaru još uvijek nisu završili sa pojačanjima.

U klubu su veoma aktivni ovo ljeto, a danas su predstavili i novo pojačanje.  Dres Zrinjskog u novoj sezoni nosit će Ivica Bataerlo, 25-godišnji defanzivac koji stiže iz Croatie Zmijavci.

Aktuelni prvaci Bosne i Hercegovine objavili su transfer na zvaničnim kanalima, čime su potvrđena i ranija pisanja.

"Ivica Batarelo, 25-godišnji središnji branič, novi je igrač HŠK Zrinjski Mostar!

Oglasi

Batarelo, koji je danas potpisao dvogodišnji ugovor, u redove osvajača dvostruke krune stiže nakon šestomjesečnog angažmana u NK Croatia Zmijavci. Karijeru je počeo u dresu HNK Hajduk Split, a igrao je još za NK Krško i HNK Šibenik", stoji u saopštenju HŠK Zrinjski.

Vidjet ćemo kada će Batarelo da se pridruži Plemićima u tkamičarskim utakmicama jer je UEFA već objavila spisak igrača koje će na raspolaganju imati trener Krunoslav Rendulić.

Golmani: Luka Pršlja, Antonio Soldo, Marko Marić.

Odbrana: Luka Marin, Hrvoje Barišić, Josip Ćorluka, Slobodan Jakovljević, Matej Senić, Kerim Memija.

Vezni red: Dario Čanađija, Damir Zlomislić, Tarik Ramić, Antonio Ivančić, Aldin Hrvanović, Mato Stanić, Petar Mišić, Mario Tičinović, Zvonimir Kožulj.

Napad: Tomislav Kiš, Matija Malekinušić, Nemanja Bilbija, Mario Ćuže.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Svakako iznenađenje predstavlja činjenica da na spisku nema Marsela Ismajgecija koji je stigao zimus iz Tirane za 150.000 eura.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Njazri94
Pojacanje godine,al u kurcu
2 0
Amcho1
Ja mislim da će Zrinjski prvi izletiti iz Europe. Poz
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti