18

Komentari (18)

delta
Gubite prvenstvo Svinjski,jeli vas pokrao sudija u Mostaru kad vas je Sarajevo razbilo ko beba zvecku.Borac prvi,Sarejovo drugi i Svinjski treci,tako zvrsava prvenstvo i pomirite se s tim,mani te zaljenja vise i placa....
Brazuka
Oni se žale ccc najbolje da vam bandic sudi pleme vam kriminalno
user1644068495
Hahaha vazda ko gubi ,on se i ljuti ,bilo ko da je u pitanju.
paprika
hahahaha da si bio ovakvo sudjenje ne bi sudili ni u 3 albanskoj ligi
mido1921
I treba vam takvo suđenje. Kad se treba napraviti udruženje klubova koje bi jedino moglo stati u kraj kriminalcima iz saveza vi odbijati jer ste i vi zaštićeni. Ali imaju klubovi koji daju više pa su više zaštićeni. Tako da mi je drago kad vam se onako sudi u Banjaluci ili tako u Stanišićima.
enko
Malo se paznje obraca na sudjenje na omladinskim ligama,tamo je ovo sto se desava na premijer ligi odavno praksa,ili jos gore. Juniori Veleza su zrtva takvog sudjenja bili prosle godine i ispali.odgovorno tvrdim da se to desava samo kad se igra u rs,kod njih sudije izvrsavaju zadatak bez pogovora ,bez obzira koja je liga.posebno na ovim omladinskim ligama jer te utakmice ovi iz sudijskog komiteta negledaju.
SamoSiroki
Ne treba premijer ligaski sudac na dječjoj ligi da radi gluposti. Smiješno je to i treba ga kazniti ako ima snimka utakmice..
enko
Siroki to i jest problem ,sto debi to dozvoljavaju ali 90% sudije iz rs.ma niko te snimke ne gleda.
enko
Menadjer,imate dvije mogucnosti u zajednicku ligu ili u hrvatsku ligu bujrum izaberite.
vence
Trola covjek :D
Manager
@enko Menadžer* sa dž(dz),a ne sa đ(dj) .. izguglaj: " sarkazam " i " ironija "
delta
Ma ja sad se zalite kad gubite,i kad znate da ne moze te biti prvi,sto se niste zalili kad ste bjezali 12 bodova....
paprika
izaci ce ubrzo snimak spornih situacija ,i ne pisi bez dokaza papčino
Manager
Dobro je to samo i dalje nipošto s 'bošnjačkim' klubovima u bilo kakvo udruženje..sve sporta radi naravno ;)
paprika
da si bio na utakmici ne bi tako pisao ,juniori hsk zrinjski su pokradeni !!!
Manager
@paprika vjerujem ali i dalje 'hrvatski' klubovi neće u nikakvo udruženje klubova sa 'bošnjačkim' klubovima .. tipa Udruženje Premijarligaša i slično .. jer drže stranu i politiku cijepanja države u svakom mogućem segmentu zajedno sa Vickom i ujakom njegovim
Manager
ova 4 disslike-a vjv. nisu shvatili sarkazam odnosno ironiju ..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.