11

Komentari (11)

Roodjeniiiiii
Pardon gej vam ulazi u upravu, jos malo i nastupate u duginim bojama i rozim dresovima. Kabirijevi djecaci hahah
Roodjeniiiiii
Haha ***** ulazi u upravu, uskoro cete igrati u rozim dresovima i sa duginim bojama. Em ustase em *****i hahahhah
Humac
Židov bi trebao kupiti i Aluminijski i Zrinjski i napraviti novi stadion.Nemam ništa protiv.Bolje to da se desi nego da ovi lopovi iz HDZ-a imaju svoje prste u tome jer čega su se god dočepali upropastili su.Isti su kao i komunisti u mentalitetu.I šta se vi rugate kad je vaša Islamistička SDA ista,parnjak HDZ-u baš u svemu.Kako bi imali vlast i krali da nije jednih i drugih?Hrane se međusobno.
pjanke.sa
Znaci vracate se na stari sistem izvacenja para iz Aluminiuma i kupovanje titula. Hajde sta ces.
bk123
tako je pjanke.sa ako ti je lakše
UM1905ZM
Po pracenju bi rekao da nas pravo volis kao klub,kao sto i jesi hahhah
pjanke.sa
Ne volim vjeruj, cak sta vise ;-) A pratim ja i Rudar Prijedor, oni dobise Kopera a vi se izivljavate na Jadranu. Eeeeee
bk123
mislim cijenio sam tvoje komentare al ovaj ti je stvarno glup...usporedba prijateljskih utakmica, vjerujem da i ti znaš da ti je ovaj komentar glup al nema veze
enko
Eto da nije Amira belaj,taman se ugase a onda velikodusni islamista pomogne.Da nebi Amira nebi vas ni grlic spasio bankrota.
bk123
enko brini ti svoju brigu...
UM1905ZM
Gdje si Enko curice mala
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.