Na obostrano zadovoljstvo: Zrinjski je dobio još jedno "pojačanje"

Ovaj put u rukovodstvu

Na obostrano zadovoljstvo: Zrinjski je dobio još jedno "pojačanje"

A. Čaušević

HŠK Zrinjski prolazi kroz vrlo dobar period na svim poljima. 

Rukovodstvo mostarskog kluba je odlučilo da pojača svoje redove, tačnije da proširi klupski Upravni odbor.

Novi dopredsjednik Plemića bit će Amir Gross Kabiri, koji je predsjednik M.Z. Abrahama Grupe, odnosno generalnog sponzora popularnih Plemića.

"U decembru 2021. godine M.T. Abraham Group je postao generalni sponzor HŠK Zrinjski u trajanju od pet godina, a kako bi se ova saradnja podigla na još veći nivo, predsjednik Uprave HŠK Zrinjski Denis Lasić i dopredsjednik Danko Šulenta danas su održali sastanak s predsjednikom M.T. Abraham Group Amirom Grossom Kabirijem.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Osim razgovora o planovima i ambicijama kluba, gospodin Kabiri sa zadovoljstvom je prihvatio prijedlog da postane član Uprave šesterostrukog prvaka BiH i aktuelnog lidera prvenstva, kao dopredsjednik HŠK Zrinjski koji će u svom fokusu imati razvoj poslovanja kluba", saopšteno je iz mostarskog kluba.

Podsjećanja radi, prošle sedmice i trener Sergej Jakirović je produžio ugovor s Plemićima do 2024. godine.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Humac
Židov bi trebao kupiti i Aluminijski i Zrinjski i napraviti novi stadion.Nemam ništa protiv.Bolje to da se desi nego da ovi lopovi iz HDZ-a imaju svoje prste u tome jer čega su se god dočepali upropastili su.Isti su kao i komunisti u mentalitetu.I šta se vi rugate kad je vaša Islamistička SDA ista,parnjak HDZ-u baš u svemu.Kako bi imali vlast i krali da nije jednih i drugih?Hrane se međusobno.
11 2
pjanke.sa
Znaci vracate se na stari sistem izvacenja para iz Aluminiuma i kupovanje titula. Hajde sta ces.
11 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi