69

Komentari (69)

Da,da Katolici iz Istočnog Mostara navijaju za vas.Naročito oni bivši iz Podveležja kao Salem Marić.U Stocu i Mostaru navija manjina za vas.U Konjicu ih više navija za Sarajevske klubove.Jedina općina gdje većina stanovništva navija za vas je ona jadna Jablanica.Ukratko osim tu nigdje niste u većini.
Zalik
A njima nr znači derbi nista vise od obične utakmice hahahahahahha
Rodjeni1985
A onaj novinar SS.ba davno znao…
Mostarac94
Idee lagano raspad, jos kad cifut pokupi lovu od europe hahahah
velez mo
Dobro ste se zahebali susjedi,od Rendulica necete naci boljeg,školovan trener,maher.Nije seoski trener tipa jakirovica i onog sto je sad u Posušiju.Pred derbi pod BB nas nahvali,pa nam do poluvremena tricu uvali,ali sve na finjaka.Sta mislite da bi vas jakirovic uveo u Konferenc grupu,nema teorije
Frane
E dobra ti ta vala susjed, kaje ostavi trenera dobili smo 3 0 nije loš, dobar čovik.
velez mo
Evo prilike Dinamu da dovede pravog strucnjaka Rendulica,da otjera onog seljaka jakirovica sto i je unazadio i u Evropi i u Prvenstvu,sto nije niko u zadnjih 20 godina.
user1676377964
Sad ce doći Stjepan Tomas još veći anonimus, dajte Bjelicu, Tudora, Jurića!!!!
Frane
Ne trebaju nam tovari i srbi ponovno na klupi dovoljno smo ih imali
user1676377964
Zašto je smijenjen daleko najveći stručnjak u našoj zemlji?
Frane
Svaka njemu čast ali nama treba bolji. Mi smo plemići, bijeli anđeli... Nismo neke horde i indijanci, skretničari ili neke lešine.
user1676377964
Ma niste vi ni blizu pobrojanih, da imate navijače i stadion ko Željo npr.bili bi daleko najjači klub bivše Jugoslavije. Sretno u nastavku sezone.
PoliziaMerda1981
Hahahahahahahahaha jest @Frane poludio
Frane
Ufatila me jangija
user1605368976
Nemogu ujke preboliti poraz od Veleža FORZZA VELEŽ!
Frane
Opet će te biti iza nas, šta tripuješ, profitirali ste na bušenju igrača, kare neće nas nitko 11 puta pobjedi mi smo sila ba.
SamoZrinjski
Normalno da ne možemo, protiv svakog se smije izgubiti,samo ne protiv crvene gube,zato i imamo takav skor u derbijima. U
user1605368976
Furijozno padate dabogda se ugasili
Frane
Izronit ćemo za one što nas mrze, u inat vama ćemo sadi dovesti dobrog trenera i gledat ćemo da dobijemo što više utakmica do kraja sezone.
Roodjeniiiiii
Volili bi da imate ono što Velež ima već sve na svijetu. Plastika bili plastika ostali. Nedo (dao) bog da vam se desi federalna liga pa vi bi se odmah ugasili. Eto koliko ste plastičan klub. Ne bi osim sulente niko bio na stadionu...
Frane
E vala za vas se ne može reći srpski klub bili srpski klub ostali, vi se mijenjate brže od kameleona.
Tvoj spisak dječjih želja ima veze sa realnošću kao i želja da Velež konačno jednom bude prvak!?Zar nije sramota da su prvaci bili npr.Modriča,Leotar a da ne govorim dva puta o Širokom a vi kad!?U limburgu mjesecu!?
SamoSiroki
Krenula su kola niz brdo. Teško se zaustave
MosaNjazri
Hahahah,nemojte nam vi pričati o kolima niz brdo,seljačine!
Frane
Dabogda vama nikad više kola (ne)krenula niz (Žovnicu) brdo
Roodjeniiiiii
Pa ne možete vi sirokobrijezanima ništa rec, vi ste iz Međugorja. Široki je grad, i ako ništa bliže su Mostaru...
PoliziaMerda1981
Renduliću naberat će ti Frane dvi vreće glavatog kupusa pa samo stani u Pologu kad kreneš kući. Ko duša mu je za ukiselit
Frane
Ne ide se preko Pologa za Zagreb, idi žicaj pare valja se vratiti svojima u bafo naselje.
PoliziaMerda1981
Kako nije moj Frane na Vinjane imaš putovnicu majke Hrvatske nisi nikada u njoj bio sram te i stid bilo škutorčino zatucana hahahahahahahaha
Frane
Što si ti frustriran krvi ti, msm dobili ste nas nakon 10 utakmica suše, slavi čovječe.
Roodjeniiiiii
Frane jedi ****a,skontali smo da ne znaš doć do Zagreba..
Frane
Ja sa zrakoplovom idem u Zagreb pajdo moj
PoliziaMerda1981
@Roodjeniiiiii jesi vidio Frane kupusara što se izofira ima hrvatski pasoš,a nikad nije bio u Hrvatskoj hahahahahahaha
velez mo
Cuj neide se preko Pologa za Zagreb,hahahaha,jesi li isao ikad preko Širokog,pa na Jajce pa preko Banja Luke na GP Gradiška.Ti Vrane od Pologa nisi makao,hahahaha
velez mo
Roodjeniiiiii
@PoliziaMerda1981 a jesam burazeru, kare da ide zlakoprovom, nešto mu ne vjerujem, ne daju kupus u avion unijet koliko ja znam..
Zaccheroni
Branimir Glavaš je u Drinovcima. Šuška se da bi on mogao biti novi strateg međugorskih Matana
K79
samo jos jedan od mnogobrojnih dokaza da u BiH nogometu nepostoje kompetenti ljudi Zrinjski igra na svim mogućim frontovima čovjek u ligi konferencija iz njih izvlači 200posto i oni ga otjeraju poslije 2 3 losija rezultata a mogli su se do kraja prvenstva borit za titulu sigurno bi se regenerisali poslije evrope jer borac ce padati u formi vrlo brzo al haj ti to objasni nasem duduku koji sve zna, ccc
Frane
Aj nemoj se sramotiti, u ligi igramo protiv raspalog Igmana i Tuzle, nije dobio posusje i velez za koje bi naši igrači koji nisu ni na klupi igrali, protiv Legije nije ništa napravio a nudili su se životom, ovu zadnju dionicu između dvije rep pauze je odradio katastrofa i koštalo ga je glave, u čemu je problem, nismo drugorazredna ekipa pa da trpimo ko neki Dudleka nakon 5 1 poraza. I čuj mogli smo se boriti za titule bgtjbo kao da nikad titule nismo osvojili pa je to neki plus radi kojeg ga treba ostavit.
user1680025161
Av av av ustaso raspala.
user1680025161
Predjite u hnl pa cete igrati sa raspalim slaven belupom rudesom. Uuups ne mozete, ipak ste u BiH.
K79
ti moras malo dublje da razumiješ sustinu nogometa i kako to sve funkcionira nije to jarane Playstation to su ziva bica to su igrači koji prvi puta igraju evropu i domace prvenstvo znaci potrosnja ekipe na koju niko nije naviko nema to veze uopšte sa trenerom da je klop bio na klupi isto bi se desilo, znači sasvim ocekivan pad ekipe na fizičkom i psihičkom nivou ali postoje metode kojima se taj problem rješava al to nije sigurno smjena trenera medjutim kod nas se jedino zna za tu metodu zato i jesmo u vrhu evropskog nogometa
user1680025161
Boli poraz Hahahahahahahaha
MosaNjazri
Frane
Normalno da boli izgubiti od trećerazredne ekipe u kojoj igraju igrači koji bi nosili vodu da su u Zrinjskom.
user1680025161
Hahahahahah smijesan si ujo. Lezi u kucaru av av av.
Roodjeniiiiii
Pa bola naših 90% igrača nikad ne bi igralo za Zrinjski iz ljudskih razloga.
ADrz88
pop*še ga u Vrapcicima i odma otkaz hahahahahahahhahahahahahaha
Frane
A šta bi trebao dobiti plaketu za poraz od trećerazredne ekipe u nekoj pripizdini
user1605368976
Roodjeniiiiii
Upravo sam ti rekao bola, kud će veća pripizdina od Međugorja, miran budi zekane.
plemic
bogu hvala, i to dočekašmo.
DDG
@plemic Ozbiljno pitanje, zašto? Ja ne razumijem. Dupla kruna sa njim, još ste u kupu, u vrhu tabele sa ne ogromnim zaostatkom za prvim mjestom, grupna faza u Evropi gdje imate čak i jednu senzacionalnu pobjedu.
Frane
Nismo sarajevo, borac, željo, da nas zadovoljavaju ti rezultati, Zrinjski mora dobiti Legiu, razviti veleza i igrati se s Borcem u Banja luci.
daske06
Frane dragi moj. Boli li noge jos od ****nja na kosevu i strastvenog umetanja u vrabcicima, je li?
Frane
Boli normalno, navikli smo hebati na tim lokacijama.
vence
Plemkinje malo budu isqarane..i oni odma daju otkaz treneru..a konacno bili nasli gospodina :)
BijeliBrijeg
Netreba nama gospodin vec trener
vence
Bio je i to..il su bez njeg Alkmar pobijedili....i da ne nabrajam dalje
BijeliBrijeg
Pobijedili alkmar, istina, 2 poluvrijeme kao iz snova i prvo protiv onih islandjana u mostaru i dobar dio utakmice protiv Linza u mostaru su izgledali jako dobro a sve ostalo tanko. Najveci problem je svlacionicu je davno izgubio.
Frane
Hebo te Alkmaar nismo klub iz sela pored Mostara da nam to bude neki uspjeh, čovjek je za klubove kao potonji, eto uzmi te ga, to bi bio abgrjed na ovog anonimusa s 10 utkamica u profi nogometu što vas vodi.
vence
Mislis na Međugorje? Jeste, klub upravo iz tog sela..a Alkmar dobiti je za svaka čast i mnogo boljim ekipama od Zrinjskog..doduse, to je vec historija..ajde, ganjajte novu s nov8m trenerom. Uzdravlje @Frane
user1605368976
Do juče svi ste navijali za VELEŽ a sad prišete gluposti
user1605368976
Do juče svi ste navijali za VELEŽ a sad prišete gluposti
Frane
Čuj navijali za velež, pa bgtjbo da je ljudima bila draga petokraka ne bi gasili klub već bi je ko i svi ostali stavili na grb, plus što se vi sami sa sobom morate dogovoriti, jesmo li navijali za hajduk/dinamo ili velez, jesmo li 30ih godina prošlog stoljeća odbili izaći na teren jer su igrači veleza nosili petokraku na dresu ili smo navijali za taj klub.
Roodjeniiiiii
Većina vas je navijala, a kad mi neko kaže da je prije rata navijao za Hajduk dinamo itd. Odmah znam da je seljak i da njegovi nisu iz Mostara. Samo su skutori iz okolnih sela navijali za te klubove. Mostar cijeli za Velež. Svi mostarski katolici su navijali za Velež. A ovi što su htjeli bit Hrvati za ove druge klubove.
vence
Pa kralju @Frane, je li ti trenutni plemenski vođa(Dragan Čović) bio najvatreniji navijač Veleža? Imaju i slike i snimci..i nevjerovatno je kako neko može promijeniti klub za koji navija?! Djevojku da, ženu isto..i vjeru čak, ali klub za koji se navija je nemoguće promijeniti ako si ikakav insan..i to je uradilo 90 posto sadašnjih navijača Zrinjskog..ne računam balavurdiju rođenu poslije 95te
Roodjeniiiiii
Ma bola to ti ja govorim, vidiš ko su navijači Zrinjskog ovi što su se skotrljali s okolnih brda, nema Mostarca za lijeka. Mostarci katolici ima ih i sad dosta navijaju za Velež, znam ljude vidjam na stadionu..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.