10

Komentari (10)

Humac
Osim Malmo i Ludogoretsa svi ostali se mogu izbaciti.Slovenačka liga je slabija od BiH,Mađarska isto,nogomet im je škart.Ne igraju pare jer da igraju ne bi dovodili igrača Lokomotive iz Zagreba kao pojačanje.Kako su izbacili Zagrebački Dinamo tako i oni kao Sheriff mogu ispasti od Zrinjskog.Jer su umjetno napuhane veličine.Bodo Glimt prvo(drugo)ligaš ulazi,ispada.Osim nekad Rosenborga to je više amaterizam.Qarabag,politički projekt nekakve divlje despocije iz Azije gdje taticu diktatora zamjenjuje sin.Stvarno su u ovoj BiH ljudi sadomazohisti.Jer podcjenjuju nogomet iz vlastite zemlje gdje ima više znanja i talenta nego u ovim napuhanim trećerazrednim zemljama.Oni imaju više para,bolje stadione ili terene ali ne i talenat ili kvalitet.Svako se može izbaciti a kamoli ovi napuhani klubovi.
UM1905ZM
Sherrif Reala i Dinama glatko dobio i tu u 2 utakmice...
bk123
REALNO prvih 8 ekipa s ovog spiska je puno bolje i jače od Zrinjskog u svakom pogledu od financija, infrastrukture, lige,renomea itd tako ako se dobije netko od ovih panse su manje a ovih drugih 6 sa spiska je za više poželjeti , mada su nam to sve nepoznanice... ako bude žara,igre i naboja kao u prvenstvu dok nije bilo odlučeno i imamo šanse, budemo li igrali mlako kao od kad je prvenstveno riješeno ( opet potpuno mi je jasno da je naboj pao pa je tako, to mi je sasvim jasno i očekivano) al ako igrali mlako šanse su male. Nadam se da će ekipa svježa ,motivirana i spremna dočekati te utakmice i da če mo konačno napaviti taj korak...
Humac
Od tih tvojih jačih osam Zrinjski može izbaciti realno 6.To počiva na činjenicama da ne igraju pare.Dokaz da je tako je Sheriff jer po tebi i takvim "realistima" nikad ne bi prošao Dinamo a da ne govorim o pobjedi u Madridu.Smješna su to razmišljanja jer Ferencvaroš ili Maribor nisu Real ili Liverpool nego njihove kante za nabijanje.
bk123
Humac ja bih volio da Zrinjski može dobiti sve...al nekad trebamo biti malo i realni. Naravno da novac ne igra ali mi još trebamo pure jesti da stignemo na mjesto gdje su ti timovi...kako god vjerujem da naš Zrinjski ove godine može napraviti taj iskorak...treba vjerovati
Adnanos
Qarabag, Malme, Ludogorets, Sheriff , Cluj , Bodo/Glimt , Ferencvaroš , Maribor pa i HJK Helsinki i Dudelange su sigurno bolji.
Humac
Najbolje onda po tebi unaprijed odmah predati i ne igrati nikako.Autopodcjenjivanje.
Adnanos
Da sam tako mislio to bi i napisao.
BiH1510
Aha a sa Bodo/Glimtom ce pozeljeti
Humac
Smeće od nogometa Norveška.Nikad bila nit će biti ništa u njemu.Imaju para od energenata u skijanju su Brazil a ovo nije za njih.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.