Član Zrinjskog operisan, očekuje ga višemjesečna pauza

Plemići sutra dočekuju NK GOŠK

Član Zrinjskog operisan, očekuje ga višemjesečna pauza

Zrinjski je na Islandu ispisao historiju, Plemići će biti prvi bh. klub koji će igrati grupnu fazu nekog evropskog takmičenja.

Ipak, nemaju previše vremena za odmor, jer već u nedjelju im stiže NK GOŠK.

Gabeljani su u tri kola osvojili četiri boda i sigurno u Mostar neće doći sa bijelom zastavom.

Sigurno će Krunoslav Rendulić izmiješati karte za taj meč, a Plemići su potvrdili da je Marin Magdić uspješno operisan.

"Marin Magdić uspješno je podvrgnut operaciji gležnja u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina u Hrvatskoj, a nakon operativnog zahvata koji je obavio dr.sc. Željko Jeleč našeg braniča očekuje tromjesečna faza oporavka.

Magda, želimo ti uspješan oporavak i čekamo te na terenu!", stoji u objavi HŠK Zrinjski.

Magdić je u Mostar stigao iz Hrvatske, tačnije Osijeka.

Oglasi

Nastupao je za drugi tim ovog kluba, a nastupa na poziciji centralnog defanzivca.

U Zrinjskom se nadaju velikoj podršci navijača u nedjelju, koji će sigurno doći da ponovo budu velika snaga svom klubu.

Ulaznice su već u prodaji.

"Vremena za odmor nema. Već u nedjelju nas od 20 sati u Mostaru očekuje susret IV. kola Premijer lige BiH protiv NK GOŠK Gabela!

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ulaznice po cijeni od 10 KM za odrasle te 5 KM za djecu do 14 godina potražite u subotu od 12 do 20 sati na prvom katu Mepas Malla ili na blagajni stadiona uoči početka utakmice.

Sezonske ulaznice za odrasle, umirovljenike, djecu te obiteljske pakete također možete osigurati sutra (subota) od 12 do 20 sati na prvom katu Mepas Malla. Možete se prijaviti na licu mjesta ili preuzeti svoje sezonske ulaznice ukoliko ste već popunili našu online formu na https://sezonske.hskzrinjski.ba/", stoji u objavi Plemića.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi