Žižović pred Slobodu: Moramo biti maksimalno fokusirani

Plemići žele do tri boda

Žižović pred Slobodu: Moramo biti maksimalno fokusirani

S. Mlaćo
Pred nogometašima Zrinjskog sutra je novi izazov.

Na Tušnju će odmjeriti snage sa Slobodom i tražiti nova tri boda kako bi ostali u samom vrhu tabele Premijer lige.

Plemići su optimisti pred sutrašnji meč.

“Odradit ćemo još jedan trening, dobra je atmosfera i sutra se nadamo pozitivnom rezultatu. Moramo biti maksimalno fokusirani, Sloboda je kvalitetna, agresivna i rastrčana, te ima mladog trenera koji iz ekipe izvlači maksimum. Pokušat ćemo zaustaviti prema naprijed Husejnovića i Beganovića, te kreirati svoje šanse i postići pogodak“, kazao je šef struke Zrinjskog Mladen Žižović.

Danas će biti odlučeno koji će igrači biti u kombinaciji za sutrašnji meč.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Imamo igrače koji su nam se priključili u ovoj sedmici. Imamo dvije opcije. Da nastupimo u ovom sistemu u kojem smo igrali sa Borcem, ali moramo izabrati najspremnijih 11. Bitno je raspoloženje u ekipi i izvedba onih koji su u timu“.

Žižović je istakao da će teren biti težak, te da se oni koji su najbolje snađu u tim uslovima mogu nadati pozitivnom rezultatu.  

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ImranEDC1
Slobodanka je vec skinula gace .
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi