16

Komentari (16)

Jugovina
Nama je Husaric ranijr doveo dosta dobrih igraca. Jeste on ublehas ali ima hrpu igraca u ponudi. Sigurno nam je i znao uvaliti nekog propaliteta ali to je vjerojatno bio uvjet za dobodenje boljih igraca.
ratip irats
Pitanje za novinara? Koliko ima godina, 26 ili 28?
plemic
Datum rođenja/dob: 9. veljače 1998. (26)
ratip irats
Hvala! Aluzija je bila na novinara. Jednom pise 26, a drugi put 28 godina.
Pajdoopajdonu
Azmir Husic na aparatima nudio malom 15.000€ mjesecno i popusio
ratip irats
Eto mali budala pa nece pare!!
Gledam komentare pojedinih navijaca i razmisljam, nas fakat sve treba gurnut u rupcagu i zalit betonom, cast izuzetcima!
Ham0
Ko je ovaj kepec pored njega HAHAHAHAHHAHHA
Frane
Prosječan pitar eto ko.
Drakula
Od franine majke ebac
mooraa
Krampetina hahahahha
Frane
Haha pa je li ovo moguće zadnji igrač kojeg je Beus dočekao u klubu je bilo 2009te šta je ovo krvi ti, propadamo ko ljoŽe, doveo se igrač samo da se potpiše neki ugovor, opere novac, neće odigrat 5min i već će na ljeto otići. Klub smo koji daleko najviše daje menadžerskim lihvarima.
Manager
Kako mislis zadnji igrac kojeg je Beus docekao u klubu 2009te?
Frane
Pa na potpisu ugovora su ili Šulenta ili Lasić, 2009 je on zadnji put, poslje toga Vidačak, pa Raspudić jedno vrijeme, al iskreno ne sjećam se kad je on zadnji put, možda kad su Mešanović i Pirić došli, igrači ovog gore hajvana lijevo na slici inače dobrog Beusovog prijatelja, ne bi me čudilo da je mimo uprave Beus doveo ovog klauna.
CAGE55
Jbo ti klaun sve,momak je prava devetka,to ce dokazati i zacepiti ti usta,klosaru jedan..
PoliziaMerda1981
Vrane dragi šta je ovo Husariċ vam uvaljuje svoje igrače. Skrenušte vi sa autoputa na makadam
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti