Nardin Mulahusejnović potpisao za HŠK Zrinjski!

Ponovo u dresu mostarskog kluba

Nardin Mulahusejnović potpisao za HŠK Zrinjski! · Zvanično

Endin Čaušević

Kao što je SportSport jučer najavio bosanskohercegovački napadač Nardin Mulahusejnović karijeru će nastaviti u dresu Zrinjskog iz Mostara.

Iako je drugi dio sezone u našoj zemlji već počeo klubovi imaju još vremena da dovedu pojačanja, a u Zrinjskom nisu sjedili skrštenih ruku i odlučili su da pojačaju napad.

Kako smo jučer najavili novi igrač aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine je Nardin Mulahusejnović koji je danas zvanično potpisao ugovor sa Zrinjskim do ljeta 2026. godine.

Ovaj 26-godišnji napadač u mostarski klub stiže iz Slovenije, odnosno Kopera u kojem je igrao prethodnih godinu i po.

Mulahusejnoviću je Premijer liga itekako poznata jer je ranije već nastupao u ovom takmičenju za Zrinjski, GOŠK i Sarajevo.

Oglasi

Također, već je poznato da će ovaj napadač u Zrinjskom nositi dres s brojem 11.

Pored toga u našoj zemlji igrao je još za Bratstvo iz Gračanice. U inostranstvu je najviše nastupao u Sloveniji i to za Maribor, Koper i Muru. Također, proveo je i polusezonu u Dinamu Makhachala.

Kao što je poznato Mulahusejnović je karijeru trebao nastaviti u Litvaniji, ali u posljednjih trenutak došlo je do promjene plana jer je Žalgiris odustao od potpisa bh. napadača.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U prvom dijelu sezone ovaj 28-godišnjak za Koper je upisao deset nastupa u svim takmičenjima, zabio je četiri gola i dodao jednu asistenciju.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Frane
Haha pa je li ovo moguće zadnji igrač kojeg je Beus dočekao u klubu je bilo 2009te šta je ovo krvi ti, propadamo ko ljoŽe, doveo se igrač samo da se potpiše neki ugovor, opere novac, neće odigrat 5min i već će na ljeto otići. Klub smo koji daleko najviše daje menadžerskim lihvarima.
2 2
Gledam komentare pojedinih navijaca i razmisljam, nas fakat sve treba gurnut u rupcagu i zalit betonom, cast izuzetcima!
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti