Velike gužve pred stadionom u Mostaru, svi stižu na proslavu titule

Hoće li se noćas slaviti?

Velike gužve pred stadionom u Mostaru, svi stižu na proslavu titule

E. Škorić

HŠK Zrinjski ima sjajnu šansu već večeras da proslavi novu titulu.

Zrinjski već sada nakon nepotpunog 26. kola ima 20 bodova više od drugoplasiranog Tuzla Cityja, pa mu je pobjeda večeras dovoljna da zvanično osvoji titulu.

Odavno se zna da će titula put Mostara, samo je bilo pitanje kada će se to dogoditi.

Nakon remija Tuzle Cityja i Borca (0:0) na Tušnju, Zrinjski je dobio priliku da pobjedom nad Sarajevom postane ponovo prvak BiH. Kao što smo rekli, to više nije upitno, no vidjet ćemo hoće li se to dogoditi već večeras ili će Sarajlije uspjeti da poremete planove domaćinu.

A planovi su jasni - slaviti već noćas. Stoga velike gužve pred stadionom u Mostaru, ogroman je interes i očekuje se da meču prisustvuje nekoliko hiljada gledatelja koji se spremaju za slavlje nakon utakmice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zrinjski ima šest titula, ovo će biti rekordna sedma. Posljednja je osvojena 2018. godine, a prije toga i u sezonama 16/17, 15/16, 13/14, 08/09 i 04/05. Uz to Mostarci imaju i jedan trofej u Kupu koji je osvojen u sezoni 2007/08.

Inače, očekujemo konačno jednu efikasniju utakmicu, pošto je na prethodnih pet mečeva 26. kola postignut samo jedan gol i to onaj Filipa Arežine za trijumf Leotara nad Širokim.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Comandini
ljudi manje nego u njemackoj 5oj ligi.
4 2
denimen9
Čestitke Plemićima
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi