HŠK Zrinjski: Nakon prozivke odrađen i prvi trening
Nakon prozivke obavljene u podne Plemići su izašli na zaleđeni pomoćni teren stadiona pod Bijelim Brijegom i odradili prvi trening u 2019.godini.

Plemići trenirali na terenu prekrivenim snijegom

HŠK Zrinjski: Nakon prozivke odrađen i prvi trening

Momčad HŠK Zrinjskog je danas nakon najavljene prozivke na kojoj su se Blažu Sliškoviću odazvala 32 nogometaša istrčala na pomoćni teren stadiona pod Bijelim Brijegom i održala prvi trening u 2019.godini.

Iako je su i glavni i pomoćni teren prekriveni snijegom te su uvjeti teški Baka Slišković je svoje pulene poveo u prvi trening. Pred sam početak rada šef stručnog stožera aktualnog prvaka Bosne i Hercegovine održao je kraći motivacijski govor a onda se prešlo na rad.

Kondicijski trener Stjepan Likić, te pomoćnici Dalibor Cvitanović, Mario Ivanković i Ivan Bubalo, te trener golmana Feđa Kulaglić poveli su ekipu na prvi trening u drugom i kako sam Slišković kaže najtežem dijelu priprema. Pred Zrinjskim je pet dana treninga, testova i mjerenja u Mostaru nakon čega će se momčad 14.01.zaputiti u Makarsku.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Merlin
Ne trebate lizat spolne organe jedni drugima u komentatima, a da navijaci Hrvatskog športskog kluba ne znaju da ih mrzite i da bolujete od ljubomore, al kad se ne lijecite za 5 mjeseci ce vam biti jos gore kad osvojimo jos jednu titulu u nizu...
5 14
Prazina
Admine baš si jadan! Ionako ima više ovih tvojih, mrzitelja šampiona BiH, nema potrebe da baš sve brišeš. Očito je...
4 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi