Plemići trenirali na terenu prekrivenim snijegom

HŠK Zrinjski: Nakon prozivke odrađen i prvi trening

8

Komentari (8)

JPZ
Za Prazninu: Po čemu je Zrinjski Hrvatski športski klub? Od svih BiH klubova meni je najdraži upravo HŠK Zrinjski, ali po čemu da prepoznam da je on Hrvatski športski klub?
Prazina
Čekaj, to te boli, a ne boli te što su u grbu Igokee ucrtane granice Republike Srpske ili u mnogim tamošnjim klubovima što de ističu srpske trobojke? Ako ti je Zrinjski najdraži, onda nema ALI, onda je Zrinjski sve, najdraži i najbolji klub BiH i tačka
JPZ
Ne znam otkud ti informacija da me boli što Zrinjski ima hrvatski grb, pa o uspoređuješ s Igokeom. Volim Zrinjski, drag mi je i Široki, ali mi ne smeta niti Željo, Sarajevo, pa niti Igokea. Ja sam igrao nogomet, zbog Dinama se kao dijete početkom 70-tih godina tukao. Gosp. Prazina, žao mi što ne razumiješ moje pitanje ?
Prazina
Admine baš si jadan! Ionako ima više ovih tvojih, mrzitelja šampiona BiH, nema potrebe da baš sve brišeš. Očito je...
Merlin
Ne trebate lizat spolne organe jedni drugima u komentatima, a da navijaci Hrvatskog športskog kluba ne znaju da ih mrzite i da bolujete od ljubomore, al kad se ne lijecite za 5 mjeseci ce vam biti jos gore kad osvojimo jos jednu titulu u nizu...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti